World of Warcraft Battle Chest TBC problem

Witam. Otóż ostatnio znalazłem u siebie Word of Warcraft Battle Chest (Classic + TBC). Zainstalowałem go, jednak zaraz po instalacji, bez aktualizacji gra posiada Patch numer 4.0 (czyli jeśli mnie pamięć nie myli jest to patch od Mist of Pandaria). Zamierzam zagrać na prywacie, no i oczywiście nie znalazłem nic co świadczyłoby o istnieniu jakiegoś servera TBC z owym patchem. Czy jest to jakiś błąd podczas instalacji, czy po prostu muszę go 'downgrade'ować'? Gdyż ściąganie tych wszystkich un-patchów mi się nie uśmiecha a żadnych innych dodatków na chwilę aktualną nie mam ani na dysku ani w rzeczywistym posiadaniu :)

Pozdrawiam Cocher

a nie lepiej narpierw wybrac server i pozniej sciagnac odpowiedni client niz na odwrot?? polecam server Atlantiss.pl na stronie jest pliczek o wadze 30 mb pobieasz go intsalujes zi grasz a wszystko pobiera ci sie w tle !!!

Cóż, pobieranie parunastu GB internetem Wi-Fi, z transferem 70/100KB nie raz przerywającym jest chyba mniej opłacalne (przynajmniej moim zdaniem) niż instalacja gry prosto z płyty ;)

Prócz tego mając clienta TBC o patchu 2.4.3 to raczej server dobieram do clienta a nie na odwrót ;)

4.0 To jest Cataclysm (MoP zaczyna się od 5.x). Jeżeli masz już tą wersje 4.0, a nie chce Ci się nic pobierać przeinstaluj WoW-a i zaraz po tym jak włączy Ci się aktualizator wyłącz go zanim zdąży pobrać ten update i wtedy wgrywaj sobie potrzebne patche do danego serwera.

Instaluj battlechesta na wyłączonym netcie.

@up

Na wyłączonym necie nawet nie chce się instalować.

@Top

Patcha 4.0 mam od początku instalując tylko Classica i TBC, bez żadnych aktualizacji, z aktualnym netem to nawet jeden patch by się nie pobrał (Do samego grania z ogarniętym pingiem wystarcza, jednak to tyle)

To dociągnij patche z neta do 4.0.6 (coś koło 200mb) i szukaj serva prywatnego na 4.0.6 (sporo ich jest).

@Cocher, a nie masz przypadkiem patcha "2.4.0"?

Nie, perfidnie jest napisane "4.0", cóż ja mogę i zaktualizować do 4.0.6 ale nie rozumiem jakim cudem z battle chesta Classic + TBC instaluje mi się Cata, jak to w ogóle jest możliwe?

Witam. Otóż ostatnio znalazłem u siebie Word of Warcraft Battle Chest (Classic + TBC). Zainstalowałem go, jednak zaraz po instalacji, bez aktualizacji gra posiada Patch numer 4.0 (czyli jeśli mnie pamięć nie myli jest to patch od Mist of Pandaria). Zamierzam zagrać na prywacie, no i oczywiście nie znalazłem nic co świadczyłoby o istnieniu jakiegoś servera TBC z owym patchem. Czy jest to jakiś błąd podczas instalacji, czy po prostu muszę go 'downgrade'ować'? Gdyż ściąganie tych wszystkich un-patchów mi się nie uśmiecha a żadnych innych dodatków na chwilę aktualną nie mam ani na dysku ani w rzeczywistym posiadaniu :)

Pozdrawiam Cocher