[World of Warcraft Cataclysm] Molten Wow

wwwmoltenwow.png

Gra ktoś może? bo chętnie zacząłbym sobie grać w tą słynną gierkę. Tak więc jak ktoś chciałby pograć to pisać w tym temacie.

Aktualnie stworzyłem konto na serwerze x12, lecz w razie potrzeby można przejść na x3, na x20 nie idę to już zbyt łatwo.

Pozdrawiam.

Priv Cata = jeden wielki BUG.

Odpuść sobie i już lepiej pograj na wotlku.

@UP

Może taki mały off-top ale czy inne priv servy wota np lich king czy coś też tak są zbugowane ?

A tam plączecie że privy są pobugowane, a na globie taki szkopuł http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Jest-ju%C5%BC-pierwsza-90-tka-w-Mists-of-Pandaria-Wbita-NIEUCZCIWIE-na-bugu

Powiem wam jako 4 letni weteran prywatnych serwerów :

Nawet ich nie dotykajcie,jeżeli ktoś pisze , że wszystko oskryptowane jest w 90% to znaczy ,że jest ale w 40/50% i to nie wszystko, a kilka inst/aren itp.

Jak zobaczyłem jak to wszystko działa na globie miałem ochotę dokonać seppuku,zmarnowałem 4 lata;/

@UPMoże taki mały off-top ale czy inne priv servy wota np lich king czy coś też tak są zbugowane ?

Cata nie ma praktycznie balansu w PvP (150k hp palki jeeee), naotmiast na wotlku można jeszcze mieć przyjemność z gry, o ile można ją mieć w porównaniu do globca.

@UP to ja chyba sobie odpuszę priv WoWa :D musze poczekać na Raiderz pogrywając w WoT.

Dzięki chłopaki że mi pomagacie w zachęcaniu innych do gry = ]

A ja polecam dorwac jakas ekipe, kupic wowa do dodatku cata (koszt 50 zl + 30 dni gry gratis) i pograc. Gra samemu sie nudzi wbijesz w 2-3 dni lvl 40 i nudza bo wkolo latasz i klikasz 1-2-3 ale z ekipa wyglada to calkiem inaczej (jakis komunikator itp)...

Jezeli ktos jest chetny do wspolnej gry (zaczne od nowa) prosze o pisanie na gg.

Szczerze odradzam granie na privach w Cata. Jeśli koniecznie chcesz pograć w WoWa, to lepiej na jakimś 2.4.3 serwie. Minęło już tyle czasu od premiery, że te serwy pewnie już są grywalne. Bo vanila od dawna jest 100% blizzlike.

A ja polecam dorwac jakas ekipe, kupic wowa do dodatku cata (koszt 50 zl + 30 dni gry gratis) i pograc. Gra samemu sie nudzi wbijesz w 2-3 dni lvl 40 i nudza bo wkolo latasz i klikasz 1-2-3 ale z ekipa wyglada to calkiem inaczej (jakis komunikator itp)...Jezeli ktos jest chetny do wspolnej gry (zaczne od nowa) prosze o pisanie na gg.

50 zl ?? Tyle chyba kosztuje sam dodatek do cata, żeby pograć w wowa musisz wydać ok 110-130 zł do tego masz 30 dni grania i potem płacić na 2 miesiące 70 zł.

Jesli ktoś był by chętny zacząć gre na Globalu,pisać na GG chętnie zacznę monkiem grę a we dwoje zawsze raźniej.

50 zl ?? Tyle chyba kosztuje sam dodatek do cata, żeby pograć w wowa musisz wydać ok 110-130 zł do tego masz 30 dni grania i potem płacić na 2 miesiące 70 zł.

chyba cie cos boli. wow z tbc, wotlk i cata kosztuje 60zl, a nie zadne 110-130. zanim napiszesz cos tak glupiego to popatrz po stronach sprzedajacych klucze.

Sam cata kosztuje 20 zl, przeszukaj troche strony z kluczami potem wypowiadaj sie na ten temat, za wszytkie dodatki razem z mists of pandaria zaplacisz 150-170 zl i dokladnie za 2 miesiacy gry placisz 78zl. Pozdrawiam

@edit dokladna cena wszystkich dodatkow oprocz MoP to 60zl

wwwmoltenwow.png

Gra ktoś może? bo chętnie zacząłbym sobie grać w tą słynną gierkę. Tak więc jak ktoś chciałby pograć to pisać w tym temacie.

Aktualnie stworzyłem konto na serwerze x12, lecz w razie potrzeby można przejść na x3, na x20 nie idę to już zbyt łatwo.

Pozdrawiam.