World of Warcraft (classic) na Feenix Emerald Dream

Jak w temacie, poszukuję osób do wspólnej gry w WoWa na classicu (bez dodatku) na wyżej wymienionym serwerze.

Jest to serwer x1, sporo osób online (dziennie wieczorami ok. 2k) obecny progress to BWL.

Jak ktoś nie zna WoWa, z chęcią pomogę i wytłumaczę.

Gram po stronie Ally, lecz jak ktoś będzie "bardzo" chciał możemy przenieść się do hordy.

Posiadam kanał TS (łatwiej rozmawiać, niż pisać, prawda?).

Liczba osób nieograniczona.

Najlepiej skontaktować się ze mną na steamie bądź pod tematem.

To nowy serwer czy już stoi sporo czasu? Jak z polakami

Polecam serwer, stoi już długo wg. mnie najlepszy serwer vanilla. Grałem tam chwilę, ale samemu się znudziło. Dam znać jak będę mieć trochę luzu, chętnie wrócę. Szukasz kogoś do expienia od początku czy już masz postać?

Od zera do bohatera, jak to powiadają. Chcę expić od 1 do 60. Serwer jest solidny i stoi od paru lat. Łącznie posiada 2 realmy TBC i 3 realmy Classica (x12, instant 60 i x1). Polaków jest od groma, dziś stworzyłem sobie postać w ally i na starcie spotkałem 3! polaków. Poquestowaliśmy z deczka. W Hordzie istnieje nawet polska gildia, obecnie guild masterzy czekają, aż ok. 10-20 polaków wbije tą 60 i stworzą aktywną grupę raidową.

Jak w temacie, poszukuję osób do wspólnej gry w WoWa na classicu (bez dodatku) na wyżej wymienionym serwerze.

Jest to serwer x1, sporo osób online (dziennie wieczorami ok. 2k) obecny progress to BWL.

Jak ktoś nie zna WoWa, z chęcią pomogę i wytłumaczę.

Gram po stronie Ally, lecz jak ktoś będzie "bardzo" chciał możemy przenieść się do hordy.

Posiadam kanał TS (łatwiej rozmawiać, niż pisać, prawda?).

Liczba osób nieograniczona.

Najlepiej skontaktować się ze mną na steamie bądź pod tematem.