World of Warcraft czy Final Fantasy XIV

Jak by co to właśnie Phoenix jest otwarty, zanim zrobiłem postać akurat otworzyli :))

A jednak pomyłeczka, nie wiedziałem że aż tyle potwierdzeń i końcowy ekran już zaakceptowany jeszcze trzeba zaakceptować przy kreacji postaci xD.
Narazie 1 z znajomych zmaga się z problemem...
"unable to complete version check" kombinujemy z tego co już wypisali na necie ;)

Ani zwykła ani steamowa wersja mu nie rusza.

(Podmiana mojego działającego folderu boot z jego pomogła ;) )

Z tym zakładaniem postaci to niezła zabawa :P, co 3 min w grze odświeżałem aż pokazał się Phoenix na biało, za 2 razem udało się zrobić z wcześniej przygotowanej postaci :)

Phoenix- Cycuszek Vanqq śmiało się kontaktować, jak i również szukam/szukamy kogoś kto już się zna na grze i pomoże ;) min. odp. na pytania i doradzając tipami "starego" gracza.

jak się na trialu wbiło 20lvl to jest sposób by kolejne klasy levelować do 20 czy to dostępne jest dla full wersji? bo nie wiem czy już zmieniać na full'a

Exp kolejne klasy dla twojej postaci.

Czy rozszerzenie konta do fulla jeżeli pozostało jeszcze 14 dni lub 13 triala sumuje się z 30 z podstawki :) ?

Czy jedna osoba mająca fulla może dodawać triale do pt/tradować z nimi dodawać do friendów :)?

Edit:

(znalazłem, może :P)
"Any upgrade to the full retail version of the game during the Free Trial shall result in the loss of any unused Free Trial time."
Według info z neta alem ciekaw czy wciąż aktualne.

Mozesz dodawac do pt i friend ale do fc np nie jak chcecie pomocy w informacjach to zapraszam na ts3.novasociety.com

Jest to mój pierwszy post na forum więc WITAM WSZYSTKICH! :)

Miałbym dzisiaj do was pewną sprawę, stoję przed cięzkim wyborem.
Przez długi czas szukałem jakiegoś mmorpg, skakłem po tytułach ale nic a nic mi nie podchodziło.
W tym momencie stoję przed wyborem który chciałbym z wami skonsultować :)
Iż obie gry są w modelu abonamentowym chciałbym usłyszeć wasze zdanie na temat tego który tytuł lepej wybrać :)

Zadam kilka pytań od siebie ale chciałbym abyście również dodali cos od siebie aby odpowiedzi były dłuższe i dawały dobry pogląd na sytuację.

No to zaczynamy :)

Po pierwsze: Populacja w której grze znajdę lepszą i bardziej kulturalną społeczność?
Oraz ktora produkacja posiada większą ilość aktywnych graczy (choć tu raczej odpowiedź znam)
Po drugie PvE: jestem graczem który lubi raidować, biegać z gildią na przeróżne bossy i dobrze się bawić, która gra dostarczy mi więcej kooperacji, zabawy i wszystkiego co powinno dostarczać dobre MMO : )
Po trzecie: Jak wyglądają w obu tytułąch - Aktualizacje, kontent, End-game, rozwój postaci - Chyba najważniejsze pytanie :) Tutaj liczę na waszą rzetelną odpowiedź bo są to dla mnie bardzo istotne informacje ;)
Po czwarte: Najlbiższe lata - która gra lepiej prosperuje itd. itd.
Po piąte: Wasze zdanie na ten temat : ) (Licze na to ze napiszecie cos na temat tych tytułów co pomoże mi w tym cięzkim wyborze ;))

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;))))))

POZDRAWIAM! :)))))))