[World of Warcraft] Fieryfist Clan - Defias Brotherhood

Gildia Fieryfist Clan zaprasza!

9fm1.png

Gildia Fieryfist Clan jest to świeża gildia na serwerze Defias Brotherhood po stronie Hordy. Gildia ma już 25 lvl. Mamy w planach granie PvE oraz PvP, dlatego każdy znajdzie coś dla siebie. Przyjmujemy nowych graczy jak i starych wyjadaczy WoWa. Jeśli ktoś chce nie ma problemu jeśli chodzi o RaFy. Zależy nam na przyjaznej atmosferze, gdzie bez problemu będzie można nie tylko grać, ale też po prostu rozmawiać i poznawać. Nowi gracze nie będą mieli problemu z poznaniem gry. Mamy graczy którzy w WoWie siedzą już sporo czasu i nie mają oporów w wytłumaczeniu systemu gry oraz wsparciu w postaci golda. Posiadamy własny kanał na Raidcallu. Dzięki temu możemy komunikować się głosowo.

Wymagania:
- wiek 15+,
- aktywność (zgłaszać nieobecność dłuższą niż 7 dni),
- poczucie humoru oraz dystans do samego siebie,
- przynajmniej słuchawki do słuchania na kanale.

Serwer Defias Brotherhood jest serwerem Role Play, dlatego staramy się, by gildia była klimatyczna. Nie tylko nazwa odwzorowuje to, że należymy do Hordy. Postaraliśmy sie też, żeby rangi to pokazywały:
Peon - nowy członek gildii na okresie próbnym.
Grunt - zwykły członek gildii.
Witch Doctor - oficer.
Spirit Walker - zastępca guild mastera.
Chieftain - guild master.

Wraz z powiększeniem się gildii jest możliwość pojawienia się nowych rang. Jednak nie chcemy tworzyć masówki, gdyż nie pozwala ona na rozwinięcie więzi pomiędzy członkami gildii i poznaniu każdego.

W sprawie pytań oraz chęci dołączenia proszę pisać na PW na forum do mnie lub użytkownika Oynoki.

Miło, prawdopodobnie dziś albo jutro będę kupował prepaida i pewnie wpadnę do was :) Nie pamiętam czy jakąś postać posiadam na Defias ale na Draenor posiadam 90 Huntera więc jakieś doświadczenie na 100% jest. Jak coś to będę do was spamował.

Zapraszamy :)

Jako jeden z członków gildii, pozwolę sobie odświeżyć temat :)

Nowicjusz ma szanse na dojście? Bo aktualnie gram na Burning Legion i mam 24 lvl ale nudno trochu.

Jasne. Jest tak jak w opisie. Mogą do nas dojść starzy wyjadacze oraz zupełnie nowi gracze. Każdy znajdzie miejsce oraz pomoc.

Siemasz! Po dłuższym namyśle stwierdzam że przechodze do was na server. Da rade jeszcze dołączyć? Będe zaczynał warkiem.

Oczywiście, zapraszamy :) napisz do mnie na pw.

Może kupię prepaida jutro to z wami bym pograł możecie podać ts pogadał bym z wami?

Nie posiadamy TSa. W opisie gildii masz napisane, że posiadamy kanał na Raidcallu. ID grupy wyślę tobie na PW.

Do kogo pisać w grze? Raidcall zainstalowałem, i wysłałem prośbe o przyjęcie :)

Przyjąłem aplikację.

Po długiej przerwie (przełom 2013/2014), gdy gildia obumarła przez różne problemy robimy reaktywację. Gildia ma 24 lvl i brakuje 3% do 25, więc brakuje jednego perka. Wymagania się nie zmieniły. Chodzi dalej o zabawę, więc każdy jest mile widziany i może liczyć na porady dotyczące gry. Jeśli ktoś chciałby RaF to proszę pisać do mnie lub Oynoki.

Kurde gdyby nie to że horda to bym doszedł :P

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Jak nie masz za dużo do stracenia u ally to co ci szkodzi :P a jak kasa świeżbi to możesz się przenieść :D

Mogę tez zrobić nowa postać u hordy i może jakiś power leveling pózniej :D

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Zapraszamy wszystkich, naszym celem jest przynajmniej zabicie garrosha na normalu przed wodem. 10 czy 25 man, zależy od tego ilu graczy uda się nam zebrać. :)

Mam tu podany battletag. Jakby co to zaproś do znajomych tam i da radę wszystko omówić.

Doszli do nas z forum umbra oraz Michal99, więc jest nas odrobinę więcej. Jeśli ktoś jest chętny to w głównym poście, na końcu, jest informacja z kim można się kontaktować. Zapraszamy.

Prócz nich doszedł jeszcze inny gracz. Gildia się rozwija. Zapraszamy. For the Horde!