Szukam paru osób do gry na globalnym serwerze Maghteridon , głównie przydaly by się osoby które chca założyć konto przez system recruit a friend przez co w grupie bedziemy otrzymywac 3x exp do 85 poziomu, koszt dodatków jest bardzo niski poniewaz battlechest umozliwiajacy gre do 85 poziomu kosztuje jedyne 34 zl a mists of pandaria 74 zl z czego przy pierwszym zakupie battlechesta otrzymuje się miesiac grania za darmo tak więc naprawde sie oplaca , jezeli ktos by mial jakies pytania to prosze pisac na pw , posiadam takze wlasny serwer Team speak wiec o komunikacje glosowa tez nie byloby problemu, tak więc zapraszam do gry.
World Of Warcraft - Global [Maghteridon]
Odswiezam i dodaje newsa ze cena dodatku Mists of pandaria zmniejszyla sie o 20 zl tak wiec teraz to jedyne 54 zl
Odswiezam
Ja gram teraz na serwerze Maghteridon, tylko po stronie Ally i mam już 84 poziom i polską gildię Jakbyś chciał dołączyć to zapraszam.
Gram po stronie hordy , juz jedna 90 wbilem oraz kupiłem pierwsze heirloomy na alta, tak więc caly czas zapraszam do gry , a dla tych którzy pisali mi w tym tygodniu na pw to mozna sie jeszcze ze mna skontaktowac na skype : tunia543 badz wysylajac mi tutaj na forum swój e-mail na ktory wysle zaproszenie raf dzieki ktoremu od razu doda mi sie ta osoba do znajomych w grze
EDIT : Z mojej strony dodam jeszcze , ze gracz korzystajacy z mojej oferty raf , który przedłuży abonament o miesiąc , w ten sam sposób daje mi go za darmo , tak więc oczywiscie do pierwszego abonamentu dorzucam się to 20 zl , zeby odciazyc komuś ten wydatek
A ja zachece piszac, że pandarie juz za 40 dychy mozna kupic a nie 70 jak kolega napisal
Tak jest , sam kupiłem mopa 3 dni temu za 45 zł , tak więc to nie duzy koszt, bo podsumowujac : 34 + 40 = 74zl za wszystko + miesiac gry
Szukam paru osób do gry na globalnym serwerze Maghteridon , głównie przydaly by się osoby które chca założyć konto przez system recruit a friend przez co w grupie bedziemy otrzymywac 3x exp do 85 poziomu, koszt dodatków jest bardzo niski poniewaz battlechest umozliwiajacy gre do 85 poziomu kosztuje jedyne 34 zl a mists of pandaria 74 zl z czego przy pierwszym zakupie battlechesta otrzymuje się miesiac grania za darmo tak więc naprawde sie oplaca , jezeli ktos by mial jakies pytania to prosze pisac na pw , posiadam takze wlasny serwer Team speak wiec o komunikacje glosowa tez nie byloby problemu, tak więc zapraszam do gry.