World of Warcraft GLOBAL

Witam, istnieje jakaś gildia która rekrutuje graczy niezależnie od lvl'a ? Mogę zacząć grę na dowolnym serwerze (na razie gram na starterze, do 20 lvla) ale wraz z wbiciem danego lvla będę kupował dodatki. Gra samemu nie ma sensu, po prostu nudno jest :)

Wiek 18 lat oraz TS3,skype.

Jeśli zaczniesz grę na Burning Legionie,to uwierz mi że dostaniesz inv automatycznie po zalogowaniu się,istnieje tam tyle masówek do expieni że nie trzeba długo szukać.Co do innych serverów nie mam pojęcia gdyż grając z bratem,miałem postacie wyłącznie na BL.Co do expa jeśli chcesz grać na poważnie i systematycznie będziesz kupywał dodatki(co teraz do Cata można zdobyć za grosze),chętnie z tobą poexpię.

Ja wraz z kilkoma znajomymi gramy od nie całych dwóch tygodni, właśnie na BL. Jeśli będziesz miał jakieś pytania lub będziesz potrzebował pomocy w questach to pisz w grze na nick: Daintyy

@Hawran

Siedzicie na jakimś ts'ie ?

Jeśli jest potrzeba to korzystamy z gildiowego. Jako takiego swojego nie mamy, ale pracujemy nad tym :)

No spoko, a powiedz jeszcze All czy Horda ?

Zawsze Horda.

Jak coś to mój nick to : Aphrimo (orc warrior). Niestety nie mogę pisać póki WY mnie nie dodacie do listy znajomych (fak jea starter) :D

Witam, istnieje jakaś gildia która rekrutuje graczy niezależnie od lvl'a ? Mogę zacząć grę na dowolnym serwerze (na razie gram na starterze, do 20 lvla) ale wraz z wbiciem danego lvla będę kupował dodatki. Gra samemu nie ma sensu, po prostu nudno jest :)

Wiek 18 lat oraz TS3,skype.