World Of Warcraft kontynent problem

Witam, przepraszam za tak durny temat ale mam problem. Postanowiłem zacząć grać w wowa na oficjalu ale nie jestem w stanie wybrać Europy, po prostu jej nie ma. Aktualnie używam konta startowego i chcę kupić pierwszy abonament ale się waham ze względu na ten rejon. Z góry dziękuje za odpowiedz.

Jak masz odpaloną aplikację blizzarda, i po wybraniu Wowa przy napiszę graj powinien być napis na jakim regionie grasz.

Właśnie nic takiego nie mam, moze dlatego, ze mam ta wersje darmowa wstępną?

Wejdź na stronę blizzarda. Zaloguj się. Przejdź do kategori o wowie, tam gdzie masz starter i spróbuj ponownie wybrać serwery.

Probuje i nic, zmieniam region na stronie i nic. Nie mam pojęcia jak to zrobić, jak wejde w swoje konto to mam wowa Ameryka/Oceania i nic nie moge z tym zrobic. Moze to być wina darmówki?

Nie jestem pewny gdzie leży problem ale raczej to nie wina darmowego triala. Ja sam grałem w triala i od razu grałem na europejskich serwerach.

Miałem ostatnio podobny problem. Postaram się pomóc, ale odpowiedź mi na kilka pytań dopiero założyłeś konto czy już miałeś? To ważne, bo ja nie używałem mojego konta jakiś czas i ktoś mi się włamał i zmienił dane.

Konto mam już od dłuzszego czasu, gralem dosyc sporo o Overwatcha i nie mialem z tym problemu, teraz jak chce w WOWa to cos sie dzieje. Konto ogolnie mam w rejonie Europa więc nie wiem w czym tkwi problem.

Spróbuj w opcjach samej gry zobaczyć. Lepszego pomysłu nie mam :frowning:

Jak wchodzisz na stronkę Blizzard’a klikasz zaloguj i moje konto masz tak samo kraj ustawiony na Polskę?

Mam ustawione wszystko pod europe, sama aplikacje tez mam pod europe ustawiona…

Tak, konto mam na polske ustawioną

Ja w Overka też normalnie grałem na EU itd a jak chciałem kupić Abo do WoW’a do wyskoczyła mi cena w Australijskich Dolarach myślę sobie ok co mi tam a później się okazało, że mam poprzestawiane wszystko nazwę, kraj itp. Także sprawdź to co Ci podesłałem.

Hmm to dziwne czekaj zapytam się znajomego.

U Ciebie to wygląda jakbyś w ogóle nie miał konta stworzonego do WoW’a
Wejdź na stronkę Blizzard w tą zakładkę jak na Screenie i zrób Screen’a i pokaż co tam masz

nie wiem jak to ogarnac kurde z ta ameryką wlasnie…

Oj dobra, ogarnąłem, wystarczyło dodać faktycznie konto na EU i tyle… hahah ale tak czy siak, dziekuje bardzo za pomoc, bez was bym do tego nie doszedł chyba… A ta jak juz ten temat ogarnąłem, jaki realm polecacie na EU?

Ja sam gram na polskim burning legion po stronie hordy. Cebulandja ale mi się atmosfera serwera w miarę podoba.

Ja tak samo zacząłem tydzień temu z czwórką znajomych na Burning Legion po stronie Hordy i jest ok. Dzisiaj nawet dołączyliśmy do Gildii ^^