World of Warcraft ktoś gra jeszcze na globalu?

Witam, zastanawiam się nad powrotem do WoW'a (grałem 2-3 miesiące) i mam pytanie istnieją jakieś Polskie ogarnięte gildiie z komunikatorem głosowym itp ? Mówię tutaj o innych serwerach oprócz Burning Legion.

Nie no poza jakimiś dziewięcioma milionami to nikt nie gra ;] Nic się nie zmieniło wszystko jest aktywne! Wbijaj i Ciesz się razem z nami.

oo to bardzo fajnie że gra aż 9 milionów Polaków i jest pewnie około 100 tysięcy gildii (tak myślę).

Koleś kur... przeczytaj temat dokładnie a potem pisz, chodzi mi o POLSKIE gildiie.

Polecam link - http://wow.battlenet.pl/portal/wow/form/2/Spis_polskich_gildii_WOW.html - spis gildii polskich ze stronami, można zobaczyć konkretnie które są aktywne.

Ale w skrócie - tak, Polacy grają, na pewno gildię znajdziesz. Ja sam obecnie nie gram, ale zamierzam wrócić po obronie magistra, bo uwolniłem się od gry 2 miesiące po premierze Cata... Więc będę miał dużo nowego contentu z MoP do ogarniania.

gralem rok czasu we francuskiej gildii a potem przeszedlem na The Maelstrom i tam jest fajna gildia Noobs From Proland za***ista ekipa goraco polecam... mimo tego ze juz nie gram bo mnie na to nie stac ale jednak z Noobami wbilem 8 postaci na 85 lvl

ja gram w wowa od dosc dawna do tej pory w ally na frostmane, lecz ostatnio przenioslem sie na Burning Legion do Hordy

na najbardziej zaludnionych serwerach, znajdziesz jakas na 100%

Polecam także Noobs From Proland (dawniej Poland, ale blizzard zmienił nam nazwę za obrażanie i pomyśleć, że dopiero po 4 latach się kapnęli). Niestety nie zabawiłem tam długo bo nie całe 2 lata, ale mogę polecić gildię z ręką na śledzionie. Tylko tam przyjmują 18+. Rzadko robią wyjątki, a nawet jeśli zrobią to póki nie wbijesz 18stki to masz specjalną rangę (coś jak member, może gorsze). Grają w ally. strona ich nooby.org. Tam składasz podanie itd.

Dobra, wybrałem już pogram trochę na Defias Brotherhood i zobaczymy jak tutaj będzie :)

Jeżeli chodzi o stronę hordy jestem w fajnej gildii na serwerze Bloodpact sporo aktywnych graczy mimo tego że Hordziaków sporo mniej niż alluchów na serwerze.

Witam, zastanawiam się nad powrotem do WoW'a (grałem 2-3 miesiące) i mam pytanie istnieją jakieś Polskie ogarnięte gildiie z komunikatorem głosowym itp ? Mówię tutaj o innych serwerach oprócz Burning Legion.
oo to bardzo fajnie że gra aż 9 milionów Polaków i jest pewnie około 100 tysięcy gildii (tak myślę).Koleś kur... przeczytaj temat dokładnie a potem pisz, chodzi mi o POLSKIE gildiie.

Nie sr** żarem bo to grozi pożarem.

Tu masz server którego populacja Polaków wynosi 60 procent a reszta to pastuszki.

http://www.wowwiki.com/Server:Burning_Legion_Europe

Nie sr** żarem bo to grozi pożarem.Tu masz server którego populacja Polaków wynosi 60 procent a reszta to pastuszki.http://www.wowwiki.c...g_Legion_Europe

i znowu kurw* czytanie ze zrozumieniem się kłania, napisałem wyraźnie że szukam innego serwera oprócz Burning Legion. Chodziłeś kiedykolwiek do szkoły ? chociażby podstawowej ?

Na Maghterido(jakoś tak) gra ktoś ? bo nie wiem czy zaczynać czy szukać innego serwera z gildią

Nie polecam wam grania na serwerze Burning Legion, grają tam dzieci z adhd i 90% grających tam Polaków to gimbaza. Ogółem był problem z robieniem questów bo koleś z 90lvl biega i zabija 60-70 lvl'e na strzała.

Polecam serwer silvermoon po stronie Alliance. Osobiście gram Human Paladinem jak nrazie 21 lvl. battle tag : iCrackeed#2844

Być może odświeżam troche stary temat aczkolwiek nie chce zakładać nowego podobnego.

Ktoś chętny do wspólnego pogrania od 0? ; )

Jakkolwiek by to głupio nie zabrzmiało,

moja dziewczyna będzie zaczynała jakoś 15 czerwca xD

Tak jak pisałem, zapraszam na serwer Silvermoon, miałem trochę przerwy i zmieniłem klasę. Obecnie gram Hunter Dwarfem 19 lvl. Jestem w dobrej i aktywnej gildii, grupka ludzi przeniosła się własnie na ten serwer i tworzą grupę na raidy itp. Naprawdę miła atmosfera, jest nas 50 w gildii a aktywnych po 20-30 osób po południu. Zapraszam, Alliance.

Nick: Vusion

Battlenet: iCrackeed#2844

Jak coś to już gram. Nick: Zaczepista battletag: Haxioor#2597 serwer: Silvermoon Klasa: Hunter