World of Warcraft - Legion

Witam,

Mam pytanie ile będzie mnie kosztował world of warcraft ze wszystkimi dodatkami i najnowszym ( Legion) gdy wyjdzie, wtedy też chciałbym rozpocząć swoją przygodę z wow'em. ( Nie wiem czy jesteście wstanie dokładnie odpowiedzieć, jeśli nie to proszę o oszacowanie tak ,,na oko'').

I czy wy też uważacie że wyjdzie w styczniu?

Z góry dziękuje za odpowiedź

Raczej wyjdzie bliżej kwietnia. Jesli dadzą WoDa do Battlechesta to koszt WoWa bc+legion to będzie jakieś 200-250zł. Jesli będziesz chciał kolekcjonerkę to jeszcze z jakieś 200zł będzie trzeba doliczyć.

Koszt to BC (50zł) + dodatek kosztujący pewnie 150zł. Po wyjściu legionu wod przejdzie do BC, więc nawet jak teraz zakupisz samego BC to po wyjściu legionu dostaniesz dostęp do woda.

Myślę, że raczej później jak styczeń wyjdzie, ale tego pewnie się dowiemy na blizzconie

Obecnie Batlechest 40 zl + Warlordsy 80-100 + ( nie wiadomo czy wod trafi do batlechest ze wzgledu na "szybka nowa expansje " przewaznie byly to dwa lata a tu nawet w ciagu roku sie zamknie ) nowy dodatek czyli standardowo 120 + . Nikt ci nie jest w stanie dokladnie odpowiedziec na to :) Roznica jedyni bedzie w tym czy wod trafi do batlechesta czy tez nie

80-100zł za wod'a?hahaha xD To chyba u żydka.. Na allegro taniej niz 135 zł nie znajdziesz (niżej to albo sprzedają osoby prywatne, albo oszuści)

@topic - myślę, że będzie tak jak napisał Nvminer, 50 za BC + legion 150zł około, może trochę więcej jeśli chcesz kupić zaraz po wydaniu dodatku

Nie chce czekać, więc idę dziś po wow'a wystarczy mi world of warcraft za 50 zł i 150 zł dodatek i mogę grać tak?

Ja na twoim miejscu kupiłbym narazie tylko battlechest'a. Jak gra przypadnie Ci do gustu, to po miesiącu dokup WoD'a.

Tak wystarczy, ale jak wyżej tez bym póki co wstrzymał się z kupnem dodatku czy gra ci w ogóle podejdzie.

Witam,

Mam pytanie ile będzie mnie kosztował world of warcraft ze wszystkimi dodatkami i najnowszym ( Legion) gdy wyjdzie, wtedy też chciałbym rozpocząć swoją przygodę z wow'em. ( Nie wiem czy jesteście wstanie dokładnie odpowiedzieć, jeśli nie to proszę o oszacowanie tak ,,na oko'').

I czy wy też uważacie że wyjdzie w styczniu?

Z góry dziękuje za odpowiedź