World of Warcraft - od zera

Witam.

Wiem, że może nie jestem oryginalny, ale mam kilka pytań:

1. Czy opłaca się teraz zaczynać od nowa w WoW'a, zakupienie wszystkiego i gra na pre-paid'ach? (nie chcę RaF)

2. Jaki serwer europejski wybrać? (chodzi mi o populację, mnogość gildii - niekoniecznie polskich, klimat) myślę że najlepszym wyborem będzie rpPvP.

3. Jak wygląda aktywacja? zakupuję klucze do wszystkiego (Battlechest, Cata i MoP) aktywuję je na swoim koncie Battlenet i mogę już grać?

1. A dlaczego nie ? i bardzo dobrze ze na prepaidach , kupujac rafy okradasz blizzarda ;)

2. Ja ze swojej strony polecam Burning Legion. A dlaczego ? Nawet jesli umiesz angielski to i tak na Arenach czy rbg cieżko jest się dogadać a na BL luksusowa sytuacja 80% populacji to Polacy :)

3. Najpierw radze wziąć z jakąś osobą RaF dzięki temu oboje macie 3x więcej XP i 80 lvl wbijecie w jakieś 4 dni.Aktywacja konta jest bardzo prosta najpierw wpisujesz battlechest i grasz do 80 nie wpisuj naraz wszystkiego bo jak ci sie znudzi to szkoda kasy :)

Jeżeli masz jakieś pytania to smiało pisz tutaj albo na moje gg 22845215 chętnie pomogę.

Grałem na privach więc nie problem jeśli chodzi o to, że mi się znudzi. Poza tym chcę zagrać Pandarenem-Monkiem. W sumie dobra, Polska społeczność też mile widziana :) a więc Burning Legion. Widzę, że populacja jest tam wysoka. Zastanawiałem się jeszcze nad Defias Brotherhod. Ale zacznę od BL. Myślę, że jeszcze dziś zakupię sobie WoW'a. A jest jakiś inny sposób płacenia? Oczywiście legalny :P

Zapraszanie kolegów do gry i oni kupują BC albo Rafy na allegro ( nielegalne ) lub PrePaid ;p

A dlaczego vchceszg rać na Defias Brotherhod ? ;)

Czemu niby RaF jest nielegalny? I okradamy nim Blizza? W Polsce w prawie jest podobno jeden duperel który tego zabrania, wystarczy że damy miejsce zamieszkania GB i tyle. No chyba że własnie o tym mówisz że jest to nielegalne

DB ze względu na najlepiej zaludniony RP PvP, a taki serwer wydaje mi się bardzo klimatyczny. Zawsze mnie ciekawiło czy da radę się tak wczuć w swoją postać na serwerze RP PvP. No to zostanę przy PrePaid :P

@UP

Gdyby RaF był legalny to nie byłoby cofania ich przez Blizzarda. Przecież jak Blizzard zauważy, że korzystasz to Ci go cofają. gdyby to było legalne to chyba by się tak nie działo.

oni to ze inny kraj ktos ustawi mają w d*pie , ale jak juz ktoś rafuje to sie przyczepiają iwem to z własnego doswiadczenia.

Koles sie pruje bo pewnie sam rafuje :)

Witam.

Wiem, że może nie jestem oryginalny, ale mam kilka pytań:

1. Czy opłaca się teraz zaczynać od nowa w WoW'a, zakupienie wszystkiego i gra na pre-paid'ach? (nie chcę RaF)

2. Jaki serwer europejski wybrać? (chodzi mi o populację, mnogość gildii - niekoniecznie polskich, klimat) myślę że najlepszym wyborem będzie rpPvP.

3. Jak wygląda aktywacja? zakupuję klucze do wszystkiego (Battlechest, Cata i MoP) aktywuję je na swoim koncie Battlenet i mogę już grać?