[World of Warcraft] Poszukuję ludzi do gry - Burning Legion

Witam.

Wracam dzisiaj do Wow'a na Burning Legionie, miałem ogólnie bardzo długą przerwę będę zaczynał od nowa. Jak stoi Sytacja na Burning Legionie, czy gra dużo ludzi z Polski, czy ogólnie serwer żyję i ma się dobrze?

I kolejne pytanie, czy jest jakaś ekipa z forum, do wspólnej gry? :)

I 3 najważniejsze, czy są może jacyś ludzie chętni do wspólnej rozgrywki od zaraz, TS : ON.

Pozdrawiam.

Też długo nie grałem, nie rozglądałem się jeszcze za polakami. Mogę zacząć od nowa bo i tak planowałem zrobić monka.

polecam wam gildie Celestial Lvst po stronie hordy :P wiecej tam czasami ludzi na ts siedzi niż w grze i ogólnie nie maja wymagań co do hardkorowego Pve/PvP tylko i wyłącznie chcą aby ludzie pokazywali sie na ts i razem coś organizowali ( jakieś wypady itp.) jeśli chcecie więcej info i namiary to dajcie znać na PW tu bądz na battle necie Madirius#2600

No to super, odezwę się na pewno, mój ID Asean#1532 .

A ja zapraszam na Ragnarosa.

Horda - mam 2 90lvle i chciałbym wrócić po dłuższej przerwie prawdopodobnie z nową postacią.

Ktoś coś?

Ja zaczynam dzisiaj, właśnie za chwilę około 21, ale na Burning Legionie :) Gdybyś opcjonował to zapraszam

Polecam z całego serduszka. To tak dla niezdecydowanych.

Niestety nie gram po stronie hordy

Witam.

Wracam dzisiaj do Wow'a na Burning Legionie, miałem ogólnie bardzo długą przerwę będę zaczynał od nowa. Jak stoi Sytacja na Burning Legionie, czy gra dużo ludzi z Polski, czy ogólnie serwer żyję i ma się dobrze?

I kolejne pytanie, czy jest jakaś ekipa z forum, do wspólnej gry? :)

I 3 najważniejsze, czy są może jacyś ludzie chętni do wspólnej rozgrywki od zaraz, TS : ON.

Pozdrawiam.