World of Warcraft - RAF

Dobry! Szukam osoby do gry w World of Warcraft na RAFie. Gram aktualnie z 1-3 znajomymi (zależnie od czasu) raczej casualowo i bez spin a zajmujemy się całym contentem pve, pvp, zbieraniem mountów, petów, toyi, zdobywaniem osiągnięć itp. Zależy mi głównie na zdobyciu nagrody za rekrutowanie przyjaciela, ale nowym kompanem, jak to się mówi - nie pogardzimy ;p

Oferuję:

-battlechesta (podstawową wersję gry + 30 dni abonamentu),

-peta (w banku mam na pewno jakiegoś),

-bagi,

-wprowadzenie do gry i świata warcraft (bez problemowo wyjaśnimy fabułę),

-omówienia podstaw (co? jak? gdzie? i dlaczego?),

-sposoby na zarobek (kumpel zarabia na token w godzinę - nie jest to co prawda do osiągnięcia na początku, ale jest jeszcze wiele innych sposobów),

-jakieś wspólne expy (mam dużo postaci ale kolejną również mogę wyexpić ;p),

-małą ekipę i gildię (małą ekipę do pogadania, robienia pvp i progressowania mitycznych podziemi jesteśmy też w fajnej gildii z którą można raidować),

-można też zagrać w inne tytuły (od czasu do czasu grywamy np. w Overwatcha, HotSy).

Wymagam:

-aktywnej gry dłużej niż miesiąc który się dostaje z battlechesta,

-(opcjonalnie) grania supportem ;p (po prostu przydałby się jakikolwiek support w ekipie....)

Chętnie z kimś pogram, kilka dni temu kupiłem podstawkę ale jeszcze jej nie aktywowałem (nie przekroczyłem jeszcze 20lvla ;P)

zapomniałem dodać, że kompletny amator jestem, nigdy nawet na privie nie grałem

Witam, z chęcią pogram z Wami, jeżeli nadal jest aktualny ten battlechest, teraz nie mam pracy dlatego zawsze znajdzie się ważniejszy wydatek. Grałem poprzez system RAF kilka razy. Nie ma problemu mogę grać tankiem lub healerem. W World of Warcraft grałem bardzo aktywnie od końca vanilli po koniec WOLTK. Za czasów TBC bywałem w gildiach, które robiły first kille. Niestety później z różnych przyczyn grywałem już z przerwami. Nie grałem jedynie w najnowszy dodatek. W WODa zdarzyło mi się pograć już trochę. Mam 25 lat. Nie obiecam, że będę 24/7, jednak jestem aktywny ze względu na brak pracy.

Dobry! Szukam osoby do gry w World of Warcraft na RAFie. Gram aktualnie z 1-3 znajomymi (zależnie od czasu) raczej casualowo i bez spin a zajmujemy się całym contentem pve, pvp, zbieraniem mountów, petów, toyi, zdobywaniem osiągnięć itp. Zależy mi głównie na zdobyciu nagrody za rekrutowanie przyjaciela, ale nowym kompanem, jak to się mówi - nie pogardzimy ;p

Oferuję:

-battlechesta (podstawową wersję gry + 30 dni abonamentu),

-peta (w banku mam na pewno jakiegoś),

-bagi,

-wprowadzenie do gry i świata warcraft (bez problemowo wyjaśnimy fabułę),

-omówienia podstaw (co? jak? gdzie? i dlaczego?),

-sposoby na zarobek (kumpel zarabia na token w godzinę - nie jest to co prawda do osiągnięcia na początku, ale jest jeszcze wiele innych sposobów),

-jakieś wspólne expy (mam dużo postaci ale kolejną również mogę wyexpić ;p),

-małą ekipę i gildię (małą ekipę do pogadania, robienia pvp i progressowania mitycznych podziemi jesteśmy też w fajnej gildii z którą można raidować),

-można też zagrać w inne tytuły (od czasu do czasu grywamy np. w Overwatcha, HotSy).

Wymagam:

-aktywnej gry dłużej niż miesiąc który się dostaje z battlechesta,

-(opcjonalnie) grania supportem ;p (po prostu przydałby się jakikolwiek support w ekipie....)