World of Warcraft - Recruit a Friend

Witam, oferuję RAF-a w grze World of Warcraft.

RAF jest to usługa rekrutacji znajomych. Daje bonusy dla obojga, rekrutera oraz rekruta. Rekruter czyli ja otrzymuję Mounta/Peta oraz miesiąc subskrypcji jeśli rekrut opłaci abonament tokenem/prepaidem czymkolwiek.

Rekrut oraz rekruter mają ze sobą większy exp o wiele większy, 100lvl w 2 dni można spokojnie wbić. Mogą się też przywoływać nawzajem.

Ja od siebie oferuję dołożenie połowy do pierwszego tokena (obecnie jakieś 110k golda).

Obecnie posiadam postać na realmie Vek'nilash(horda chociaż frakcja w przekazywaniu golda nie jest ważna) ale chciałem się przenieść na Defias Brotherhood do Alliance (tutaj fajnie jakbym miał rekruta aby szybko wyexpić postać).

Oferuję więc też wspólną grę oraz wszelaką pomoc.

Zainteresowani proszę napisać na PW.

Siema, Jestem zainteresowany ale mam kilka pytan.
Juz mam 1 postac na 60+ lvl bo dostalem batlechesta od znajomego i expie sobie po malu na burning legion. Gram druidem elfem z przymierza. Czy to przeszkadza ?
Czy musial bym zmieniac serwer ? Zmienić strone konfiktu ?

Czy szukac sobie kogos na wlasnym serwerze ?

Nie da się handlować z ludźmi z innych serwerów, więc nic ode mnie byś nie otrzymał.

RAF ze względu na PoE obecnie średnio aktualny.

Konta już stworzone muszą być młodsze niż 30 dni -> liczone od startera.

Ktoś może chciałby mnie przyjąć do RaF??Potrzebuje nabić dwie postacie do 100lvl.

Serwer: Defias Brotherhood

Frakcja: Przymierze

Jakby ktoś jeszcze chciał, to ja mogę dać komuś RaFa plus może coś do ułatwienia levelowania

Gram na Defiasie w Ally. Jak coś to piszcie WRuBeL#2565

Witam, oferuję RAF-a w grze World of Warcraft.

RAF jest to usługa rekrutacji znajomych. Daje bonusy dla obojga, rekrutera oraz rekruta. Rekruter czyli ja otrzymuję Mounta/Peta oraz miesiąc subskrypcji jeśli rekrut opłaci abonament tokenem/prepaidem czymkolwiek.

Rekrut oraz rekruter mają ze sobą większy exp o wiele większy, 100lvl w 2 dni można spokojnie wbić. Mogą się też przywoływać nawzajem.

Ja od siebie oferuję dołożenie połowy do pierwszego tokena (obecnie jakieś 110k golda).

Obecnie posiadam postać na realmie Vek'nilash(horda chociaż frakcja w przekazywaniu golda nie jest ważna) ale chciałem się przenieść na Defias Brotherhood do Alliance (tutaj fajnie jakbym miał rekruta aby szybko wyexpić postać).

Oferuję więc też wspólną grę oraz wszelaką pomoc.

Zainteresowani proszę napisać na PW.