Witam, jakiś czas temu grałem w WoWa z uwagi na brak czasu i szkołę swoją przygodę z grą zakończyłem na 25 lvl na serverze Hellfire więc za dużo nie wyniosłem z kilku dni gry.
Teraz szukam osoby która przez rozmowę na gg , przez skype lub w grze doradzi mi gdzie zacząć swoją przygodę na nowo moze być inny server niż ten na którym grałem bo nic mnie przy nim nie trzyma.Kiedy grałem sam do 25 lvla gra wydawała mi sie bardzo średnia gdyż nie wiedziałem co i jak...Jednym słowem mówiąc chce zeby ktos mi przedstawił WOWa...czyli doradził jaką klasą powinienem grać( dla mnie jest to obojętne horda czy ally), wybrał server , żebym mógł poznać ludzie(nie koniecznie Polacy operuję również językiem ang. ewentualnie znalazł jakiś build. itd.
Wydaje mi się , że najlepsza opcja jest rozmowa przez skype bo lepiej mówić niż wszystko pisać...Chociaż wyjeżdżam na jakiś czas do kraju gdzie będzie +6 godzin do przodu to nie powinno być problemu z komunikacją bo za nim się zaklimatyzuje minie trochę czasu. Pozdrawiam i czekam na info gg:5280900 skype:piotrek.lipkowski