World of Warcraft

Witam serdecznie. Jestem nowy w dziale Wow'a, grałem pewną chwilę, ale okazalo sie ze grac nie bardzo moglem ze wzgledu na me oceny.

Dlatego teraz, kiedy juz wszystko naprawilem postanowilem zacząć od nowa. Mam wszystkie dodatki, i konto z wykorzystanym 30 dniowym czasem gry.

To teraz pytanie do was. Daje rade jakoś zacząć grac bez wydawania tych 40 zl? Mam zarejestrowane konto w niemczech, i slyszalem o czyms takim jak raf.

Jest ktos kto chcialby pomoc mi takiego rafa zyskać? Slyszlem ze wtedy w party exp szybciej leci, i ogolnie zaczać jest latwiej.

Jest jakis ochotnik?

PS : zaczynam grać w weekend, a później od środy przez 12 dni non-stop.

http://allegro.pl/wow-raf-30dni-pelna-gwarancja-aktywne-24-7-i3190011950.html

Poczytaj sobie, tam masz wszystko napisane. Z tego co się orientuje za rafy bana nie ma

Zakładałem już kiedyś taki temat, właśnie odnośnie RAF-u http://mmorpg.org.pl/forum/topic/46214-raf-dobry-czy-slaby-pomysl/#entry319220 tu sobie poczytaj go.

Czyli nie znajdzie sie osoba, która wysłała by mi tego rafa, i zagrała by razem ze mną od samego poczatku?

Server nie ma znaczenia.

znajdz sie na bank

a) forum battlenet world of warcraft tam sa oferty zaczyna sie lato wiec nie wiem czy bedzie ich wiecej czy mniej, ale ja w 2 dni w lutym dostalem 3 oferty zesmy wyexpili w 2tyg 3x80lv potem jechalem sam do 90, powiem Ci ze lajtowo w te 2 weekendy mozna by 4 postacie do 90 pocisnac

W ogole bot na questach jest niewykrywalny wiec mozecie sie dogadac zeby z tym gostkiem co robicie jakos questy ciupac obok siebie (nie da sie za bardzo w duo) ale da sie w tym samym czasie wystartowac == to samo w ten sposob jeden z was "czuwa" czy ktos was nie pmuje(gracze) pare godzin pare ty i na zmiane.

Od razu Ci powiem, że my 1szy tydzien cisnelismy po srednio 10h dziennie (7 dni) ale drugi srednio po 5-6, a i tak 3x80 pocisnelismy wiec jak tak chcesz, a 80-85 leci w 4h godziny solo koksu, 85-90 juz dluzej powiedzmy (85-86 w 3h, potem 5/6 a potem pod 8 kazdy lvl i ostatni 89-90 z 10h)

89-90 trwa 10 h ? Chyba przysypiając ... Lajtowo da radę w 5h zrobić .

Quako kogo polecasz na poczatek? Ogolnie lubie rase krasnoludów, wiec raczej nimi pogram. Tylko teraz, jaka rasa na poczatek? Gralem rogue, dobre pvp ale nic poza tym. Nie bardzo lubie postacie magiczne.

Zagraj hunterem, jest łatwy na początek dzięki swojemu petowi

Zgadzam się z kolegą wyżej . Sam gram Hunterem na Veknilash. Mam już ten upragniony 90 i uważam , że pvp wspaniałe (wybrałem Pande: Sad but true. A hunter Dwarf fajnie wygląda). Jak nie hunter to klasa magiczna godna polecenia to lock na 69-80 one shoot one dead. ;d

Skoro nie lubisz postaci magicznych to polecam którąś z tych : Paladyn ( tank lub dps ) , Warrior ( tank lub dps ) , Hunter ( dps ; ma zwierzaka , który może wszystko tankować dlatego gra się nim dość łatwo i przyjemnie ) , Rogue ( jeśli lubisz PvP , jeśli nie to są lepsze postacie do PvE według mnie ^^ ) . Sprawdź PW tak w ogólę jak masz jakieś pytania , chętnie pomogę.

Trudno jest powiedzieć czym grać gdy każdy ma inny gust nie lubisz magi to odpadają tylko 3 klasy mage, lock, priest pod względem przydatności dpsów tak to teraz wygląda w pve.

"Something like: Do you need a melee? bring a rogue. Do you need more melees? bring more rogues. Oh, you dont have more rogues? bring a DK, still need more melees? better go with ranged. Do you need a ranged? bring a warlock. Still need more ranged? bring more warlocks. Still need more ranged? bring in some fire mages

Hunters and DPS monks were pretty much the class you didn't want to bring because they really didn't put anything on the table. The only reason you ever took a DPS warrior was because of skullbaner."

A ja osobiście od siebie polecę dudu bo jako jedyna klasa może być wszystkim mdps/rdps/tank/healer

Witam serdecznie. Jestem nowy w dziale Wow'a, grałem pewną chwilę, ale okazalo sie ze grac nie bardzo moglem ze wzgledu na me oceny.

Dlatego teraz, kiedy juz wszystko naprawilem postanowilem zacząć od nowa. Mam wszystkie dodatki, i konto z wykorzystanym 30 dniowym czasem gry.

To teraz pytanie do was. Daje rade jakoś zacząć grac bez wydawania tych 40 zl? Mam zarejestrowane konto w niemczech, i slyszalem o czyms takim jak raf.

Jest ktos kto chcialby pomoc mi takiego rafa zyskać? Slyszlem ze wtedy w party exp szybciej leci, i ogolnie zaczać jest latwiej.

Jest jakis ochotnik?

PS : zaczynam grać w weekend, a później od środy przez 12 dni non-stop.