Hej, szukam ludzi do gry w world of warcraft na globalu od 1 lvl.
Serwer Burning Legion, najlepiej w alliance.
Wchodzi w gre zmiana serwera ? Burning Legion to serwer w przedziale wiekowym od lat 10 do lat 15 , gdzie 85% ludzi wipeuje na pierwszych rajdach z MoPa jak i nawet na hc instancjach. Jezeli tak to zapraszam na magtheridon, nie ma problemu by znalezc tam polska gildie jak i ogarnietych ludzi gustujacych w pve jak i pvp.
Zgadzam się, Burning Legion to 90% polaczków, którzy najczęściej nie ogarniają jak powinno się robić rajdy etc. Polecam anglojęzyczne serwery, gdzie są polskie gildie, ale grają tam naprawde ogarnięci ludzie.
Ja tam spotkalem wielu milych ludzi.
Gralem prawie 3 lata na burning legion. W gildii były może 2-3 osoby poniżej 18 lat reszta w przedziale 18-40 lat. Dziwią mnie komentarze typu "polaczki na bl nie warto grac". Jak znajdziesz zgraną grupę gotową do progresu raidów to będziesz miał przyjemną rozgrywkę i sukcesy na raidach.
Nie słuchajcie tych co piszą jakieś wymysł o 10-15 latkach i podobnych rzeczach, a @tunia musi mieć lepsze statystki niż blizzard skoro twierdzi że 85% na bl jest w wieku od 10 do 15 lat wipuje na raidach hc
Jak zaczynasz rozgrywkę graj tam gdzie dużo rodaków - łatwo wprowadzisz się w klimat gry i znajdziesz fajnych ludzi. Jak nie masz problemu z komunikacją po angielsku każdy server będzie dobry.
Rok temu jak grałem na Burning Legion byłem w gildii jednym z najmłodszych graczy. Na TS była osoba która miała głos staruszka, ale nie wnikałem ile ma lat. Gadka o 85 procentach nastolatków to bajka stworzona chyba przez osobę która tylko grała na pirackich serwerach i słyszała plotki.
@Malzo, chętnie bym ci pomógł, ale póki Guild Wars 2 trzyma mnie przy klawiaturze, nie jestem zdecydowany co do kupna abonamentu. Jak mi się znudzi, dam ci znać.
Ja gram na Burning Legionie od początku WOTLK'a ( i na ally i na hordzie ) i nie zauważyłem, by był to serwer 90% polaczków. Widocznie w takich kręgach się obracaliście