World Of Warplanes

Witam mam na oku grę War Of Warplanes. CBT wystartowała 31 maja, a kluczyka nie dostałem chociaż gram w Wot-a od CBT , wypełniłem ankietę o inva. I tu moje pytanie, czy w ogóle ktoś dostał inva do CBT War Of Warplanes?

ja jeszcze nie dostałem a sie zapisałem wcześniej do alphy

tak samo, wiec chyba bedziemy musieli pocekac jeszcze :)

Ja dostałem kluczyk zdobyłem 9Tier ale mało osób ma wgl 9 tiery czy tam 10 albo 8 to nie ma z kim grać, więc chętnie się za coś wymienie, za coś mało wartościowego

http://www.youtube.com/watch?v=0vpd51_zEho&feature=related

niezły z niego kozak, widzę, że mało ludzi się załapało i mało balansu, ale to była alpha beta więc jeszcze trochę może się zmienić po tej closed becie...

@Macius666 fajne samoloty są?

Mam ci mówić szczerze? bardziej czekam na world of thunder, mogę ci udostępnić konto abyś sobie pograł, ta gra jest gówniana, to jest czysta zręcznościówka, jak to powiedzieć to jest wot pod postacią samolotów dlaczego? Pierwszy bezsens w tej grze, po uruchomieniu gry samoloty stoją w powietrzu wtf? Drugi bezsens moim zdaniem, robie takie wyczyny swoim samolotem że on powinien dawno już spadać na ziemie albo wpaść w jakiś korkociąg, zero fizyki. Trzeci bezsens moim zdaniem kto gra w wota i ma wysokie tiery i dużo golda ten będzie miał lepszy start bo może sobie za golda przenieść wolny exp. wiem że gold jest wspólny dla aby gier, Ja już nie zamierzam w tą grę grać. nie mogę się doczekać war of thunder. Jak coś to piszcie na gg co do konta 8664915

Witam mam na oku grę War Of Warplanes. CBT wystartowała 31 maja, a kluczyka nie dostałem chociaż gram w Wot-a od CBT , wypełniłem ankietę o inva. I tu moje pytanie, czy w ogóle ktoś dostał inva do CBT War Of Warplanes?