World Trade Center - jak to było

Cześć! Ostatnio zaciekawiłem się tematem ataków na WTC, oglądam rózne filmiki, czytam artykuły.

Jedni sądzą ze bylo to specjalnie zrobione aby wywołać wojne o rope na wschodze, drudzy ze to było wyburzenie bo 6 miesięcy temu pewnien Zyd pan Silverstein za 3,2 miliarda $$ ubezpieczył wieże w tym na ataki terrorystyczne. A co wy sądzicie na ten temat?

Kto normalny by nie ubezpieczył takiego budynku jak WTC?

Zaraz zaraz...on jest Żydem?!

Za tym stoją Żydzi!

Handlarz znajdz mi "znany " budynek w usa ktory nie jest ubezpieczony od "atakow terorystycznych " .... Kocham te teorie spiskowe ... Praktycznie do wszystkiego mozna w taki sposob sie czepiac : ladowania na ksiezycu , statku kosmicznego w area 51 , obecnosci kosmitow , katastrofy smolenskiej itd .. Smiesza mnie ci wszyscy wizjonerzy ktorzy to wymyslaja ....

Napisałem tak tylko bo nie wiedziałem jak on sie dokładnie nazywa, zwykle sie nie ubezpiezpieczało budynków na ataki terrorystyczne

Skąd wiesz? Jesteś specjalistą w tej dziedzinie?

Dam ci kolejna rozkminke , zapewne jakas setak osob wyszla z tego budynku przed katastrofa ! Oni tez byli "terorystami i wiedzieli w wszystkim " To tylko potwierdza teorie spiskowa . A i jeszcze to ze wozny przestawil gasnice do innego pomieszczenia dzien wczesniej ! Jak widzisz mozna wymyslec pierdyliard hipotez na teorie spiskowe. Pytanie tylko po co ?

Nie jestem specjalistą, ale z tego co wyczytałem dodanie zabezpieczenia przed atakiem terrorystycznym w tamtych czasach było niepowszechnym i niełatwym dodatkiem do polisy.

Wystarczy spojrzeć, jak zawalają się dwie wieże. Nie jakby uderzył w nie samolot, ale jakby były obłożone ładunkami wybuchowymi. Wystarczy spojrzeć jak specjaliści wyburzają budynki za pomocą ładunków wybuchowych. Robią to tak, żeby nie uszkodzić pobliskich budynków, czyli wszystko "zawala się" do środka.

Mało osób o tym wie, bo nie krzyczano o tym w mediach:

http://www.youtube.com/watch?v=tQCE-bnWkOM

W tym samym dniu zawalił się budynek WTC7. Zawalił się tak samo, jak budynki WTC, ale nie uderzył w niego żaden samolot.

Zaarz dojdziemy do tego ze byl zamach na tupolewa .... ehh

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Slyszał ktos o słowach wypowiadanych przez dzieci w szkole z udziałem Busha " KITE ( \wiadomość) : PLANE MUST HIT STEEL "? http://www.youtube.com/watch?v=vdggt4K2PTE na początku jest

To jest tak samo jak w przypadku Smoleńska czyli nigdy nie poznamy jak to było naprawdę...

http://www.bibula.com/?p=1034 ciekawe teksty :)

Nie ważne kto to zrobił, kto zapoczątkował i kto na tym skorzystał. Przyczyn pewnie było bardzo dużo, a tak naprawdę odpowiedzialna za tą tragedię jest cała ludzkość.

Widziałam ludzi rzucających się z okien i kiedy człowiek, który ma żonę i dzieci musi wybierać czy chce zginąć w płomieniach, czy na betonowej płycie chodnika to właśnie pokazuje jak niewiele warte jest życie w obecnych czasach, a cierpienie to cena jaką płacimy za bezmyślne decyzje innych.

Ludzie pod wpływem emocji wymyślają i wyszukują różne teorie spiskowe, aby tylko stłumić swój strach i nadać tragedii większy sens, bo nikomu nie mieści się w głowie, że jakiś dziadek mieszkający w jaskini w Pakistanie mógł przyczynić się do zniszczenia budynków oddalonych o tysiące kilometrów.

Polecam obejrzeć film Zeitgeist. Nie jestem zwolennikiem jakichkolwiek teorii spiskowych, za którymi stoją mityczni żydzi, masoni i iluminaci, ale fakt faktem, przy sprawie WTC jest zbyt wiele niejasności. "Władza wymaga poświęceń"

Cześć! Ostatnio zaciekawiłem się tematem ataków na WTC, oglądam rózne filmiki, czytam artykuły.

Jedni sądzą ze bylo to specjalnie zrobione aby wywołać wojne o rope na wschodze, drudzy ze to było wyburzenie bo 6 miesięcy temu pewnien Zyd pan Silverstein za 3,2 miliarda $$ ubezpieczył wieże w tym na ataki terrorystyczne. A co wy sądzicie na ten temat?