World War III

Co o tym sadzicie ???

http://www.youtube.com/watch?v=KcRMe9iCu3A...feature=related

Oglądam takie filmiki z dużym zapałem,wszystko przez tych rosjanów.

Bo mają bomby nuklearne i inne pierdoły...

Ja uważam że jeżeli świata nie zniszczy rok 2012 to zniszczą świat Rosjanie.

Kuboszek załamka.

Po pierwsze daj sobie spokój z takimi filmami.

Po drugie ty się nie bój rosjanów, tylko już bardziej amerykanów.

Po trzecie amerykańce mają tego dużo więcej i lepszą technologie.

Po czwarte myślisz że rok 2012 coś znaczy? lol

Po piąte to nie rusaki zniszczą świat tylko ludzie.

To ma być dyskusja o tym filmie czy o trzeciej wojnie światowej, bo jak o filmie to na początku napisy, a reszta wycięta z filmów.Dziękuje

To ma być dyskusja o tym filmie czy o trzeciej wojnie światowej, bo jak o filmie to na początku napisy, a reszta wycięta z filmów.Dziękuje

I o filmie i o 3 wojnie

PS. Jak to ma nie byc wyciete z filmow ?

Widziałes kiedys tyle grzybkow nuklearnyvh?

Ale co tu mówić o filmie??

Co do wojny to nadejdzie kiedy nadejdzie i my prości ludzie z portalu mmorpg.org.pl tego nie powstrzymamy i lepiej nie martwić się co będzie tylko żyć chwilą.

PS. Domyślić się nie możesz o co mi chodziło.(czy to ja wymyślam takie trudne zwroty, czy to ty jesteś do tyłu?)

PS. Domyślić się nie możesz o co mi chodziło.(czy to ja wymyślam takie trudne zwroty, czy to ty jesteś do tyłu?)

Jetsem do tyłu bo nie przeczytałem dokladnie xD

Chciałem rozwinac temat co by było gdyby ale...

łoś pierd*****(ty ziomuś uważaj na słowa) głupoty, a nie interesujesz się tym... prawda jest taka że nie wiemy co Rosjanie mają w zanadrzu bo nie chwalą się tak tym jak Amerykanie, oglądałeś może to co od Rosjan jakaś tam im łódź podwodna zatonęła i umarło kilkadziesiąt osób ?? Rosjanie nie chcieli pomocy od państw które im chciały pomóc. Gdyby się zgodzili tamci by przeżyli, ale nie bo tam jakiś napęd czy torpedy były. Zacznij oglądać lepiej Discovery, ile ty masz lat ? bo jak mi się zdaje masz 16 a zachowujesz się jakby ch*j wie jakim Seniorem był... niby taki znawca, taki weteran Mmo a tu d*pa ;(

łoś pier**lisz głupoty, a nie interesujesz się tym... prawda jest taka że nie wiemy co Rosjanie mają w zanadrzu bo nie chwalą się tak tym jak Amerykanie.Zacznij oglądać lepiej Discovery

Myślisz że jesteś wszechwiedzący i wszystko wiesz?Nie wiemy co mają Rosjanie,Amerykanie ani żaden inny naród.UWAGA teraz cię rozczaruję - NIE DOWIESZ SIĘ WSZYSTKIEGO Z DISCOVERY

oglądałeś może to co od Rosjan jakaś tam im łódź podwodna zatonęła i umarło kilkadziesiąt osób ?? Rosjanie nie chcieli pomocy od państw które im chciały pomóc. Gdyby się zgodzili tamci by przeżyli, ale nie bo tam jakiś napęd czy torpedy były.

To że Rosja ze strony publicznej wygląda na tego złego to oba kraje są takie same, tyle że USA zawsze znajdzie jakiś dobry powód tak jak w Iraku.

Jeśli nawet nie wiesz jaki to powód, to ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu.

I powiec mi gdzie "pier**liłem" głupoty?

ile ty masz lat ? bo jak mi się zdaje masz 16 a zachowujesz się jakby ch*j wie jakim Seniorem był... niby taki znawca, taki weteran Mmo a tu d*pa ;(

Bez komentarza.

I nie zacznę oglądać discovery

oglądałeś może to co od Rosjan jakaś tam im łódź podwodna zatonęła i umarło kilkadziesiąt osób ?? Rosjanie nie chcieli pomocy od państw które im chciały pomóc. Gdyby się zgodzili tamci by przeżyli, ale nie bo tam jakiś napęd czy torpedy były

No teraz to się popisałeś gościu...

Na TVP 1 albo 2 był podobny film,nie chcieli pomocy jedynie od Amerykanów.

Już tutaj się wywyższa bo zobaczył film.

A wiesz że ten Kapitan tej Rosjańskiej floty przeżył 2 masakralnie duże napromieniowania??

Był zastepcą inżyniera w Czarnobylu i przeżył tam...

Po rozpadzie ZSRR jedynym problemem jest terroryzm i nie dziwcie się ,że Rosjanie zawsze się do czegoś wtrącają. Są jednym z największych mocarstw na świecie i zawsze oni będą mieli coś do powiedzenia. Idea zimnej wojny i rożnych sporów dawno się skończyła. Co do tarcz antyrakietowych. Nie chodziło im o to by tylko zdenerwować amerykanów ,lecz oni nadal uważają ,że co do spraw europy wschodniej oni mają jakieś zdanie (tak jak za czasów ZSRR). Denerwuje ich to ,że oni tak się wtrącają. Sądzą ,że amerykanie chcą nasz wykorzystać. Prędzej to amerykanie ją rozpętają i to przeciwko Korei Północnej ,która jak wiadomo po wojnie na Pacyfiku do dziś czuje gniew do ameryki. Nie będę się rozpisywał ,ale amerykanie także się ich boją.

łoś pier**lisz głupoty, a nie interesujesz się tym... prawda jest taka że nie wiemy co Rosjanie mają w zanadrzu bo nie chwalą się tak tym jak Amerykanie, oglądałeś może to co od Rosjan jakaś tam im łódź podwodna zatonęła i umarło kilkadziesiąt osób ?? Rosjanie nie chcieli pomocy od państw które im chciały pomóc. Gdyby się zgodzili tamci by przeżyli, ale nie bo tam jakiś napęd czy torpedy były. Zacznij oglądać lepiej Discovery, ile ty masz lat ? bo jak mi się zdaje masz 16 a zachowujesz się jakby ch*j wie jakim Seniorem był... niby taki znawca, taki weteran Mmo a tu d*pa ;(

Raczej ty pieprzysz głupoty. Tak to było za czasów ZSRR. Ok połowa rządu Rosji to dawni komuniści ,ale tak naprawdę ich poglądy się zmieniły. Rozwaliło mnie jedno ,kiedy to ktoś chciał im pomóc? Zrozum ,że oni tej pomocy nie potrzebują ,a gdyby przyjęli to by tylko się poniżyli przed innymi mocarstwami. Co do uzbrojenia Rosjan. Oni są daleko w tyle za Amerykanami. Mają przestarzały sprzęt. A Discovery kłamie.

Po rozpadzie ZSRR jedynym problemem jest terroryzm.

Tyle na temat.

Co o tym sadzicie ???

http://www.youtube.com/watch?v=KcRMe9iCu3A...feature=related