A 3 dni premki przydają mi się na wyexpienie Panterki (taki mój nowy projekt po utracie kultowego Pz IV, niech spoczywa ). Pozdrawiam.
Trochę już grasz więc pewnie wiesz a może nie to ostrzegam,że Pantera choć czołg kultowy to w WoT jest kiepski. Jej największym plusem jest jedno z najcelniejszych w grze działo (obok Jagtigerów obu i następców Panterki) i dlatego to idealny snajper ale na średnie/bliskie dystanse już ma problem. Generalnie medy ruskie są najlepsze.
Co do tieru 7 to dla mnie osobiście jest on chyba najciekawszy,wiele pojazdów na nim mi się podoba. Mam ISa i jest super z tym swoim kopem,obecnie Vk 3001P i M6 robię bo chcę Tigera P - bardzo celny jak to Tiger ale z super pancerzem i T29 - coś pośredniego między Ruskiem i Niemcem. Jagdpanterę też zamierzam kupić,zawsze chciałem bardzo ładna i efektywna nawet pomimo,że... T25 AT jeszcze lepszy a AMX AC Mle. 1946 ma wszystkie zalety poprzedników plus jeszcze lepszą mobilność.
Problem tylko w tym,że dużo by się chciało a czasu i kasy nie starczy... Już mam kolekcję tierów V,VI i raczej zamiast następnej VII przydałoby się 2gi tier X zrobić. Mam 19 pojazdów w garażu i muszę wybierać które gwiazdki zbijać. Trzeba sobie ustalić jakieś priorytety a nie tylko podążać za zachciankami