WotLK prywatny serwer

Jeśli ktoś z was szuka prywatnego serwera na lichu to z całego serca polecam Warmane na realmie Lordaeron.

- Exp i drop raty standardowo x1.

- Online utrzymuje się między 4k, a 6k. W godzinach szczytu dochodzi nawet do 7k.

- Populacja rodaków względnie duża, po stronie Alliance jest nawet polska gildia.

- Wyłączony Dungeon Finder, co zwiększa poziom interakcji między graczami

Jest jeszcze jeden realm ze stajni Warmane godny polecenia, a mianowicie Icecrown z exp rate x7, online niemal zawsze równe 12k, ale za to posiada duże kolejki.

Aktualnie jestem w trakcie levelovania postaci na realmie Loraderon. Serdecznie zapraszam do gry i wspólnej zabawy.

Chętnie bym pograł. Jakąś ekipę masz czy sam biegasz? No i po której stronie?

Jest jakiś inny sposób pobrania tego klienta? Przez uTorrent, pobiera mi z zawrotną prędkością 0,2 kb/s, w porywach do 1,2 kb/s ...

Lordaeron jest świetny, ale moby maja kosmiczny agro range co trochę przeszkadza.

@k4huna Aktualnie biegam sam, alliance priest

@Grochol Pobierałem przez BitTorrent. Sami chyba go polecają, bo pod listą z wybieraniem ekspansji jest link do pobrania właśnie tego programu.

Jeśli ktoś z was szuka prywatnego serwera na lichu to z całego serca polecam Warmane na realmie Lordaeron.

- Exp i drop raty standardowo x1.

- Online utrzymuje się między 4k, a 6k. W godzinach szczytu dochodzi nawet do 7k.

- Populacja rodaków względnie duża, po stronie Alliance jest nawet polska gildia.

- Wyłączony Dungeon Finder, co zwiększa poziom interakcji między graczami

Jest jeszcze jeden realm ze stajni Warmane godny polecenia, a mianowicie Icecrown z exp rate x7, online niemal zawsze równe 12k, ale za to posiada duże kolejki.

Aktualnie jestem w trakcie levelovania postaci na realmie Loraderon. Serdecznie zapraszam do gry i wspólnej zabawy.