WoW 2 pytanka

Siemka, mam 2 pytania dotyczące WoW'a

1. Jak sprawdzić całkowitą ilośc graczy na danym serverze w grze? Da się wpisać jakać komendę?

2. Może mi ktoś coś powiedziec o privie Ice WoW pod Cata? Wydaje się fajny, aczkolwiek trochę odtrasza mnie ten Czeski język na stronce... Gra tam trochę polaków? I nie ma tak, że na chacie każdy piszę właśnie po czesku?

jak masz grać na cata to tylko Molten WoW.

.server status ,ale na większości serwów jest to wyłączone.

Nie polecam privów ,ale jak już bardzo chcesz to molten z cata/tod z woltk/hg z tbc.

Sory, ale na tym servie sa zbugowane nawet questy w początkowej lokacji krwawych elfów... Nie chce wiedzieć co będzie dalej. Poza tym ludzie mówią, że to jeden wielki donate. (mówie o Moltenie)

A na privie na WOTLK tez pykam.

Dlatego polecam globala xd Tak straszny donate z moltena i buggi aż boli głowa,ale masa graczy/..'

No dobra, ale już 2 offtopy dałeś... Może ktoś odpowiedzieć na pytanie?

A ja polecam Atlantiss.pl ale niestety concent 80+ ciągle zablokowany bo nie naprawili jeszcze questów tak aby można było wbić max lvl bez grindu (ale już jest bardzo dobrze)

A co do Ice Wow to na pewno lepszy niż molten ;p

Siemka, mam 2 pytania dotyczące WoW'a

1. Jak sprawdzić całkowitą ilośc graczy na danym serverze w grze? Da się wpisać jakać komendę?

2. Może mi ktoś coś powiedziec o privie Ice WoW pod Cata? Wydaje się fajny, aczkolwiek trochę odtrasza mnie ten Czeski język na stronce... Gra tam trochę polaków? I nie ma tak, że na chacie każdy piszę właśnie po czesku?