WoW 2D?

Witam. Szukam najbardziej podobnej gry 2D do WoW'a czego oczekuję:

Mountów

Dość dobrej grafiki

Fabuły

co mi proponujecie?

PS. Słyszałem że talisman online jest podobny to prawda?

Nie podoba Mi się ten temat. Skoro szukasz podobnej gry do WoW'a to nie lepiej właśnie w niego zagrać ? Skoro uparłeś się pod 2D to zaproponuje Ci Shadow of Legend.

Moze ma swoje powody, zeby w niego nie grac? Moze chce cos darmowego? Moze znudizl mu sie klasyczny WoW?

Jezeli chodz ci o mozliwosci gry (podobne do WoW), a nie o klimat (podobny do WoW), to chyba mozna polecic Ultima Online, ktora zreszta jest bardziej rozbudowana od WoW'a.

Powinenes rozwinac temat i napisac, w czym ta gra ma byc do WoW'a (o cholera ile powtorzen xD) podobna (znowu).

Moze ma swoje powody, zeby w niego nie grac? Moze chce cos darmowego? Moze znudizl mu sie klasyczny WoW? Jezeli chodz ci o mozliwosci gry (podobne do WoW), a nie o klimat (podobny do WoW), to chyba mozna polecic Ultima Online, ktora zreszta jest bardziej rozbudowana od WoW'a.Powinenes rozwinac temat i napisac, w czym ta gra ma byc do WoW'a (o cholera ile powtorzen xD) podobna (znowu).

Ok, już napisałem czego oczekuję

A czy Talisman Online jest grą 2D ?

Talisman Online jest grą 3D,mała waga instalki,ogólnie gra super,ale jedyne co mi w Niej przeszkadza to chodzenie myszką.Mogę grać myszką ale tylko wtedy gdy wiem że gra jest superowa

Pewnie się spodziewałeś Mojej odpowiedzi nie?? :P

A ja proponuje Dark Eden. Lowcy kontra Wampiry + Ousterzy takie elficzki od zywiolow. Pierwsze skojarzenia moga byc powiazane z Falloutem gdyz gra korzysta po czesci z jego silnika. Gra bardzo dobra chodz malo polakow wszyscy ulokowani na domenie www.darkeden.hepi.pl gdzie jestem moderatorem jak jestes zainteresowany pisz na moje gg 8144848.

temat umarł @closed

Witam. Szukam najbardziej podobnej gry 2D do WoW'a czego oczekuję:

Mountów

Dość dobrej grafiki

Fabuły

co mi proponujecie?

PS. Słyszałem że talisman online jest podobny to prawda?