WoW abonament ile?

Witam, mam takie pytanie dotyczace obonamentu w WoW kiedyś słyszałem że 50 zła teraz niewiem , chetnie zagram z gory thx

Pre-paid na 60dni kosztuje 50-60zł, ale jeżeli zarejestrowałeś konto na jakiś inny kraj poza polską, to możesz kupować raf-y na allegro, 10zł za miesiąc.

Polecam ci kupowac tak zwane RAFY, kosztują 11 zeta za miecha (zależy od aukcji, sa nawet za 7, ale ja wole zapłacic te 4 zeta dodatkowo u zaufanego sprzedającego).

Tutaj masz link z krótkim opisem co i jak, a tutaj masz link do aukcji.. Do tego musisz kupic podstawke + TBC na stronce keye.pl (koszt 29 zeta i grasz miecha).

Mam pytanie odnośnie rafów. Ile razy można tego użyć? Proszę o odpowiedź osób korzystających z tego.

O ile się nie myle to nieskończoność a sam używałem już 6 razy

Czy doładowanie RaF działa jak mam Narodowość Inna niż Wielka Brytania?:)

a jeśli kupie już refa i dostane ten miesiąc gry ,to jak mam tbc+podstawkę będę mógł grać na najnowszym patchu pod Catalysm i mieć wszystkie funkcje gry?

a jeśli kupie już refa i dostane ten miesiąc gry ,to jak mam tbc+podstawkę będę mógł grać na najnowszym patchu pod Catalysm i mieć wszystkie funkcje gry?

Tak bo sam tak zrobiłem, jednak masz dostęp tylko do tego co ogranicza podstawka + tbc

RaF'y są limitowane bodajże tylko 28 można wysłac (aktywowane i nieaktywowane tez sie liczą), Scroll of Resurection są nielimitowane.

Aha,dowiedzialem sie tego czego chcialem, dzieki, temat do zamknięcia :)

Witam, mam takie pytanie dotyczace obonamentu w WoW kiedyś słyszałem że 50 zła teraz niewiem , chetnie zagram z gory thx