Wow addony

Poszukuje addona dzięki któremu mógłbym zbierać itemy poprzez klikniecie klawisza np "f"

Dodatkowo przydałby się jakis addon na branie questa klawiszem i zatwierdzanie .

Podpowie jakiś weteran ?

Oczywiście jak są jeszcze jakieś przydatne addony będę wdzięczny .

Pozdrawiam

O takim addonie nie słyszałem, ale też takiego nie szukałem. Najważniejszy addon, który powinieneś mieć (oczywiście jeżeli o nim nie słyszałeś wcześniej bo to taki must have) to DBM (deadly boss mod), który będzie Cię ostrzegał przed zagrożeniami ze strony bossów i mobów na raidach i dungach i opisywał jak się zachowywać w niektórych sytuacjach.

No i jeszcze może jakis recount ewentualnie skada w zależności co kto woli

To takie moje must have

• handy notes napewno tez sie przyda
  • ja jeszcze mam aukcionator ( chyba tak sie pisze )
  • Postal
  • Tsm
  • World Quest Group finder

Bardzo dziękuje za te addony :) !!!

A da się jakoś zrobić żebym myszką nie musiał na każdy itemek klikać tylko żeby wszystko zbierało jednym klawiszem jak to w innych tytułach jest?

W ustawieniach jest opcja zbierania(Auto loot), dzięki której zbierzesz wszystkie itemy z moba poprzez kliknięcie go, domyślnie możesz też przytrzymać shift i wtedy zadziała tak samo.

Jak włączyć:

Spoiler
<div class="ipsSpoiler_contents">
	<div class="ipsEmbeddedVideo">
		<div>
			<iframe allowfullscreen="true" frameborder="0" height="344" src="https://www.youtube.com/embed/7qVIW8BtIgI?feature=oembed" width="459"></iframe>
		</div>
	</div>

<p>

</p>
</div>

@Isur o coś takiego mi chodziło dzięki wielkie :)

Mam jeszcze pytanie czy ma jakies znaczenie że gram rougiem worgenem ? Czy może na jakąś inną rase powinienem zmienić ?

Kurde kiedy ludzie zrozumieją żę to rogue a nie rouge xDD. A co do twojego pytania to w sumie rasa nie ma dużego znaczenia jesli nie jestem Topowym graczem PvE lub PvP :) graj tym co przyniesie ci frajde jak i podoba się wizualnie

A przepraszam jestem totalnym laikiem ;p .

Tak btw ktoś by chciał żebym wowa założył z jego linka jeśli macie taką możliwość może będe mógł się odwdzięczyć w ten sposób (kupiłem battlechesta )

Jakbyś był zainteresowany RAF'em i wylevelowaniem paru postaci na Burning Legionie w hordzie to chętnie się zgłoszę! Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię, jestem w stanie kupić Ci heirloomy oraz pomóc dostać się do przyjaznej dla nowych gildie. Też jeżeli Ci zależy na oszczędzeniu kilku złotych to pokażę Ci jak łatwo zdobyć golda na abonament, w ostatnie 5 dni udało mi się przy 2-3h dziennie zarobić 200k na tokenik. Mogę też polevelować na innych realmach jeżeli byś chciał, ale po moich doświadczeniach uważam, że nie ma co patrzyć na to gdzie "więcej" ludzi. Tak samo jak na Draenorze (największy horde realm) zarobiłem szybko gold na abonament jak i na Burning Legionie na którym jak wiadomo jest mniej graczy, poza tym plusem jest to, że łatwiej ogarnąć AH i ceny jeżeli jest się zainteresowanym zarabianiem. Mój Battletag DVK#21454.

Co do addonów to imo Bagnon jeszcze musthave :D.

@Dv0rak No ok to podaj jakiegos tska czy cos sie zgadamy :D

Jak coś zacząłem gierke odezwij sie to mi tam refa zarzucisz :P

Teraz to już po ptokach. Rafa się robi przy zakładaniu konta, jak już konto stworzyłeś i grasz, to rafa już nie da się podpiąć.

A własnie że się da bo gramy z @Dv0rak:D

Poszukuje addona dzięki któremu mógłbym zbierać itemy poprzez klikniecie klawisza np "f"

Dodatkowo przydałby się jakis addon na branie questa klawiszem i zatwierdzanie .

Podpowie jakiś weteran ?

Oczywiście jak są jeszcze jakieś przydatne addony będę wdzięczny .

Pozdrawiam