WoW authentication

Witam.

Mam problem z tym cd-keyem. Gre kupilem rok temu i przy zakladaniu konta wpisalem ten kod z pudelka,pogralem 20dni z tego darmowego miesiaca i olalem gre. Ale ostatnio zapragnalem znowu zagrac, niestety stare konto juz mi sie usunelo, wiec zalozylem konto trial. Chcialem je aktywowac tym kodem z pudelka ale nie moge bo napisane jest ze jest juz wykorzystywany.

Czy moge go jakos zresetowac czy cos w tym stylu? Zeby aktywowac swoje trialowe konto?

Trial to jednorazowa oferta i albo sie zdecydujesz po podanym czasie czy chcesz bulic i grac, czy olac. Po tym okresie juz tylko zostaje Ci oplacic gre, zeby zostac przy swoim cd-keyu.

Nie mogli ci wykasowac konta. Ja nie gram 2 lata i nadal mam. Ty tez. Moze zle haslo wpisujesz?

Grafi wiem co to trial...

Dzz

Mozliwe tylko pech w tym ze nie pamietam ani hasla, ani nazwy konta, i emaila.

A jest jakas opcja zeby skasowac to konto ktore mam na kodzie i wklepac do innego?

Nie ma...ale po co Ci ten kod? I tak ci minal okes gry i jak bedziesz chcial znowu grac, to znowu bedziesz musial "zabulic".

Moze i wiesz co to trial, ale chyba nie za bardzo wiesz jak on dziala ;)

Moze i wiesz co to trial, ale chyba nie za bardzo wiesz jak on dziala

Odpusc sobie to nabijanie postow. Bardzo cie prosze, nie pisz juz nic w moim temacie.

Wiem ze bede musial zaplacic za gre, po prostu nie pamietam jakichkolwiek danych z poprzedniego konta i przez to nie moge grac. Co za tym idzie, ta oryginalna plyte z tym kodem moge wywalic bo nie moge z niej skorzystac.

Czyli nic nie moge z tym zrobic?

Gdybys wysilil cokolwiek swoja mozgownice nie mialbys takiego problemu. Numer z podstawki sluzy tylko do rejestracji. Pozniej w kazdej grze mozesz odzyskac haslo na maila. Ale skoro i jego nie pamietasz, no to wybacz. WoW ma tez swoj support, gdzie mozesz wystosowac list z zapytaniem i wyjasnieniem sytuacji. Ale do tego trzeba miec minimum checi, nie?

Jaki ty madry ojej, tylko szkoda ze nie potrafisz odpowiedziec na moje pytanie, tylko chcesz mnie obrazic tymi swoimi ironicznymi wypocinami.

No wiec inaczej. Nie chce starego konta z Warlockiem, tylko nowe trialowe z warriorem. Ale zeby je aktywowac potrzebuje Auth. Key, a ze mam jeden ktory marnuje sie na starym koncie, to chcialem wlasnie jego wykorzystac. W opcjach ustawien starego konta znalazlem mozliwosc skasowania go. Ale czy jak je skaskuje bede mogl kod aktywacyjny uzyc do innego? Wystarczy tylko odpowiedz "tak" lub "nie".

Nie chce Cie obrazic. A co do odpowiedzi to nie. Kod masz przypisany do konta.

Witam.

Mam problem z tym cd-keyem. Gre kupilem rok temu i przy zakladaniu konta wpisalem ten kod z pudelka,pogralem 20dni z tego darmowego miesiaca i olalem gre. Ale ostatnio zapragnalem znowu zagrac, niestety stare konto juz mi sie usunelo, wiec zalozylem konto trial. Chcialem je aktywowac tym kodem z pudelka ale nie moge bo napisane jest ze jest juz wykorzystywany.

Czy moge go jakos zresetowac czy cos w tym stylu? Zeby aktywowac swoje trialowe konto?