Wow batlenet problem

Otoz chcialem sprobowac systemu raf zeby zdobyc miesiace gry chcialem zrekrutowac przyjaciela lecz pisze ze zly kraj wiec zmienilem na niemcow lecz dzieje sie to samo czyli pisze ze z tego kraju nie mozna

Wiesz, europa, a Polska w zupełności jest uważana przez Amerykanów(a więc i tych z Blizza) za kraje na poziomie trochę przypominające Afrykę(spotkałem się z takim zdaniem na własny słuch), więc kolego prze emigruj swoim kontem battle.net do ameryki na poziomie.

W skrócie:

Zmień na stan ameryki.

Kilka razy już przedłużałem sobie tak abonament i u mnie wystarczyło zmienić na Wielką Brytanię i wszystko było dobrze.

Tak samo jak pisze Metrun - inne kraje uważają Polskę za strasznie zacofaną, myślą że 'tam i tak nikt nie gra w WoW'a, więc po co to komu?'. ;/

Jak ja takich lubię... w Polsce nie ma RAF'a, bo prawo nie pozwala! Nie wiem dokładnie, który punkt.

Otoz chcialem sprobowac systemu raf zeby zdobyc miesiace gry chcialem zrekrutowac przyjaciela lecz pisze ze zly kraj wiec zmienilem na niemcow lecz dzieje sie to samo czyli pisze ze z tego kraju nie mozna