Wow battlechest

Gdzie mogę kupić tanio battlechesta? Wiem, iż był kiedyś kody z seansu, a teraz dają kod do zakupionego filmu Warcraft. Na allegro nie mogę nic znaleźć.

https://cdp.pl/warcraft-poczatek-dvd-ksiazka-dvd.html

Tutaj masz film, może ktoś gdzieś sprzedaje klucz z filmu po taniości, ale to już musisz szukać na allegro właśnie etc.

na allegro po 20 zl kupilem juz 2. wbijaj do nas na defiasa HORDA

@Bladek Możesz podać link aukcj. Chcę sprawdzone źródło :)

then0cny

wyslalem ci na pm , ten drugi link jest pewny

Bez Legionu gra kończy się po miesiącu czasu, więc jak chcesz grać tylko na podstawce to nie warto.

gruba zadyma a kto powiedzial ze ktos chce grac bez legionu :D? gosc chce poznac gre a pozniej kupic legion moze ....ja zamierzam wlasnie tak zrobic bo p oco komu odrazu 100 lvl jezeli nie zna gry >?

gruba zadyma a kto powiedzial ze ktos chce grac bez legionu :D? gosc chce poznac gre a pozniej kupic legion moze ....ja zamierzam wlasnie tak zrobic bo p oco komu odrazu 100 lvl jezeli nie zna gry >?

Żeby opłacić abonament zarobionym goldem w grze ja kupiłem battlechesta i legion od razu, zostały mi 13 dni abonamentu i właśnie zarobiłem na token dający 30 dni teraz mogę się bawić w poznawanie gry

pytles ale kazdy jest inny kazdy robi co chce :) jeden potrzebuje 3m na wbicie 110 inny 100 wbije w tydzien a przez nastepne 3 wyfarmi na tokena :) druga sprawa to po co ma wydawac 130 jezeli gra nie przypadnie mu do gustu ??

Witam czy ktoś ma na zbycie Battlechest i miałby ochotę nim się podzielić jeżeli tak proszę o PW. Dziękuję i pozdrawiam

30zl raczej nikt nie da ci za darmo..bo po tyle teraz chodza na allegro. masz konto sandar zawsze do 20 lvla za free potem mozesz kupic bc.

Gdzie mogę kupić tanio battlechesta? Wiem, iż był kiedyś kody z seansu, a teraz dają kod do zakupionego filmu Warcraft. Na allegro nie mogę nic znaleźć.