WoW Cata 85LVL za rozwiązanie problemu

A więc pora na kolejny konkurs i kolejny problem ze sprzętem

:wacko:

A więc..Jest sobie monitor lcd lg, działa 3 lata i nagle sru zrobiło się to co widać na filmie (sorry za jakość)...

Jak można się łatwo domyślić nie jest to wina karty graf czy kabla sygnałowego gdyż nawet jak ten kabel się odłączy i pokazuję się logo LG to obraz jest biały, pasiasty i nieczytelny.

za rozwiązanie problemu WoW Cata 85LVL z możliwością RAFowania

-_-

:rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=RTtvABBQ3KM

Miałem ten sam problem w monitorze Samsunga i moim zdaniem poszła u Ciebie matryca. Taki monitor trzeba by było zanieść do serwisu.

Matryca poszła miałem podobnie kup nowy albo jak masz na gwarancje to odnieś. Jak będziesz zamierzam kupić nowy monitor to można zawsze doradzić.

Zdecydowanie problemy z matrycą. - serwis albo nowy monitor. Ale bardziej opłacalne jest kupno nowego moim zdaniem.

Ew. możesz spróbować zreinstalować stery od grafiki i podłączyć na innym kablu.

Wysiadła dolna część matrycy. Dość kosztowny problem

To kto zgarnie konto? xD

Najlepiej by było losowanie jakieś zrobić ;d coś ala twitch xD

Oczywiście ,że nie ja bo mi konto niepotrzebne lepiej konto sprzedaj a nie rozdajesz to mniej wyjdzie ci za nowy monitor :D

Z tego względu, że na Maca nie ma zbyt wielu dobrych MMO, dla mnie by się bardzo, ale to bardzo przydało :wub:

Poprostu matryca Ci poszła, ale nie wiem czy warto zaniesć do serwisu. Tam moga zabulic 100-200 zł. Wg mnie możesz dorzucić jeszcze troszke pieniędzy i kupić nowy, albo jakiś dobry używany monitor.

A więc pora na kolejny konkurs i kolejny problem ze sprzętem

:wacko:

A więc..Jest sobie monitor lcd lg, działa 3 lata i nagle sru zrobiło się to co widać na filmie (sorry za jakość)...

Jak można się łatwo domyślić nie jest to wina karty graf czy kabla sygnałowego gdyż nawet jak ten kabel się odłączy i pokazuję się logo LG to obraz jest biały, pasiasty i nieczytelny.

za rozwiązanie problemu WoW Cata 85LVL z możliwością RAFowania

-_-

:rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=RTtvABBQ3KM