Wow cata

Witam. Mam pytanie, niedawno wrocilem do wowa na freakza, ale okazalo sie ze przeszli tam z cata na mopa, pogralem chwile ale nie wiem , za duzo nowego a szczerze nie mam czasu by uczyc sie nastepnego dodatku od nowa. Dlatego mam pytanie, jaki jest teraz najlepszt prywatny serwer cata, nie musi byc polski, moze byc multinarodowy, byleby byl oskryptowany i nie byl blizzlike tylko bie wiem x5/x10? Fajnie by bylo by w ally lub hordzie byla z jedna polska gildia( lub miedzynarodowa ale z angielskim na czacie) ktora pozwala na pvp ( wiekszosx gildi to stricte pve) . Lucze na pomoc

Atlantiss to obecnie najlepsze Cata, ale niestety jest Blizzlike. Spróbuj, może ci podpasuje.

Jakbyś zdecydował się na Atlantissa, to zanim założysz konto - może spróbuj z kimś pograć na rafie? Wtedy exp rate jest x3 jak grasz z kimś na rafie (albo multibox na rafie - jak wolisz) do 80 lvla, więc chociaż trochę szybciej byś podlevelował.

Z takich bardziej grywalnym serwerów z Cata jest jeszcze Monster WoW, średnio 1200 online. Rate tam mają 12x, więc całkiem sporo ;)

O monster. Mam tam chyba chara. Nie chce grac blizzlike bo po prpstu za malo na niego mam czasu. Mam moze z 2h dziennie wiec tyloo pvp z achievami moze wchodzic w gre. A tez nie chce zbierac seta pvp pol roku. A pytanie heszcse, znacie moze jakis najlepszy serwer ale wotlk? Tez zeby z 5-10 x bylo albo i wiecej hezeli tylko ludzie graja, i by w ally byla jakas gildia ktora zezwala na pvp, polska lub anglojezyczna

Polecam Gamer District.

Exp x7. Podczas levelowania do 80 tanka gnoma nie spotkałem żadnej rzeczy która by nie działała. Serwer jest dobrze oskryptowany a i chętnego na arenę zawsze zajdziesz.

Witam. Mam pytanie, niedawno wrocilem do wowa na freakza, ale okazalo sie ze przeszli tam z cata na mopa, pogralem chwile ale nie wiem , za duzo nowego a szczerze nie mam czasu by uczyc sie nastepnego dodatku od nowa. Dlatego mam pytanie, jaki jest teraz najlepszt prywatny serwer cata, nie musi byc polski, moze byc multinarodowy, byleby byl oskryptowany i nie byl blizzlike tylko bie wiem x5/x10? Fajnie by bylo by w ally lub hordzie byla z jedna polska gildia( lub miedzynarodowa ale z angielskim na czacie) ktora pozwala na pvp ( wiekszosx gildi to stricte pve) . Lucze na pomoc