Wow, czy to jest problem?

Witam, mam taki problem podczas wypełniania questów w lokacji startowej dk zakolejkowałem się na dungeona no i niby spoko ale grupa się rozpadła podczas gry i zrespiłem sie przed instacją, nie mając już możliwości powrotu do lokacji startowej dk i czy to jest problem jeśli nie wypełnię questów w tej lokacji startowej dk?

Nie możesz użyć Heartstone`a ?

Właśnie go nie mam

Ja bym na twoim miejscu napisał do GM'a ticket, albo spróbował najpierw użyć ustucka na cmentarz. Może to pomoże.

Przecież DK przed ukończeniem lokacji startowej ma zablokowane LFG... Napisz do GMa swojego priva, albo zrób nową postać.

Ja bym się nie bawił w pisanie do GM'a. DK bardzo szybko się expi na jego startowej lokalizacji.

Przecież DK przed ukończeniem lokacji startowej ma zablokowane LFG... Napisz do GMa swojego priva, albo zrób nową postać.

wcale nie

O móooooj Boże. Przepraszam, ale czytając to. Zacząłem sobie wyobrażać jakim słabym człowiekiem życiowo musi być autor postu (bez obrazy). Najważniejsze, że nie poddałeś się i skłoniło cie to, do wołania o pomoc. Problemy się nie zmieniają, jedynie można się wydawać że dla jednych są cholernie trudne, a dla drugich proste. Wszystko zależy od punktu patrzenia. Twój akurat można naprawić na multum sposobów. Dodam tylko 1 który jeszcze nie został ci powiedziany. Stwórz nową postać, z takim samym wyglądem. Baaa, nawet będziesz mógł udawać przed kolegami że twoja postać jest tak super fajna że dostała nawet własnego Duublera!!!

Wiem że moje wypociny zostaną nagrodzone prezentem w postaci banicji, ale jeśli dzięki temu pomogę chociaż 1 osobie spoglądać na świat trochę szerzej, to było warto.

A tym czasem, uciekam na moje ulubione danie: Chleb posmarowany łezkami, bo świat jest niesprawiedliwy i nie zrobił ze mnie syna właściciela dużego koncernu produkcji smalczyku. A ja tak bardzo marzę o posmarowaniu nim chlebek.

O móooooj Boże.  Przepraszam, ale czytając to. Zacząłem sobie wyobrażać jakim słabym człowiekiem życiowo musi być autor postu (bez obrazy). Najważniejsze, że nie poddałeś się i skłoniło cie to, do wołania o pomoc. Problemy się nie zmieniają, jedynie można się wydawać że dla jednych są cholernie trudne, a dla drugich  proste. Wszystko zależy od punktu patrzenia. Twój akurat można  naprawić na multum sposobów. Dodam tylko 1 który jeszcze nie został ci powiedziany. Stwórz nową postać, z takim samym wyglądem. Baaa, nawet będziesz mógł udawać przed kolegami że twoja postać jest tak super fajna że dostała nawet własnego Duublera!!!
Wiem że moje wypociny zostaną nagrodzone prezentem w postaci banicji, ale jeśli dzięki temu pomogę chociaż 1 osobie spoglądać na świat trochę szerzej, to było warto.
A tym czasem, uciekam na moje ulubione danie: Chleb posmarowany łezkami, bo świat jest niesprawiedliwy i nie zrobił ze mnie syna właściciela dużego koncernu produkcji smalczyku. A ja tak bardzo marzę o posmarowaniu nim chlebek.

O tak! jaki to słabeusz! nie chce expić postaci od nowa a to złamas! przepadnij w czesluścia przegrywu chłopie. My tu rozmawiamy o grze komputerowej nie o życiu o ile jeszcze rozumiesz różnicę.

O tak! jaki to słabeusz! nie chce expić postaci od nowa a to złamas! przepadnij w czesluścia przegrywu chłopie. My tu rozmawiamy o grze komputerowej nie o życiu o ile jeszcze rozumiesz różnicę.

Ooo tak! dokładnie, wiedziałem od początku że zostanę zbesztany przez kogoś mało ambitnego który w moim poście zrozumie tylko tyle ile pozwala mu na to jego smutny żywot xd xd

A i chciałbym podziękować panu/pani DerpBlade za nominacje do nagrody Banicji :D

Tak samo mało ambitna osoba xd

ale co ty gadasz przecież jeśli on jest na początkowej lokalizacji DK to on nawet nie ma 60 lvl bo tam zaczyna się z 55 robiąc questy startowe wbija się mniej więcej do 58 i zajmuje to chwile...tak jak napisała to osoba powyżej szybciej wbije się lvl od nowa niż uzyska się pomoc od GM.

Witam, mam taki problem podczas wypełniania questów w lokacji startowej dk zakolejkowałem się na dungeona no i niby spoko ale grupa się rozpadła podczas gry i zrespiłem sie przed instacją, nie mając już możliwości powrotu do lokacji startowej dk i czy to jest problem jeśli nie wypełnię questów w tej lokacji startowej dk?