WoW. Czy warto wkroczyć do tego świata

a mogę się spodziewać, że przedmioty znajdowane w dungach poziomu 30, 40, 50 itd. będą wystarczająco wartościowe w AH, żeby opłacało mi się ich przechowywanie i sprzedawanie właśnie tam, zamiast u regularnego vendora?

Zależy od przedmoitu. Pobierz sobie addon Auctionator i przeskanuj nim ah, przy kazdym przedmiocie bedzie pokazywał Ci jego wartosc.

Lub po prostu sprawdź jak one wyglądają. Czasami dużo bierze się za itemy do transmogu.

a mogę się spodziewać, że przedmioty znajdowane w dungach poziomu 30, 40, 50 itd. będą wystarczająco wartościowe w AH, żeby opłacało mi się ich przechowywanie i sprzedawanie właśnie tam, zamiast u regularnego vendora?

Tylko itemy do transmogów, reszta to śmieci które się sprzedaje u vendora. Zanim sprzedasz item kliknij ctrl+lpm żeby zobaczyć jak wygląda, jeśli wygląda dobrze można spróbować sprzedać.

Witam, otóż zastanawiam się nad zakupem World of Warcraft-a. Jest super promocja więc czemu nie, jednakże zastanawia mnie czy będę w stanie opłacić w pierwszym miesiącu walutą w grze za abonament. Z tego co się orientuję nie jest on tani w rl walucie.

W wow-a grałem dość dużo, niestety jedynie na priv. zawsze ten abonament mnie odstraszał.