Wow Defias brak ludzi

Jak w tytule gram od 2 dni a widzialem moze z 2 osoby do tej pory mam 30 lvl . Nie widac zadnych ludzi aby ktokolwiek zaczynal gre a ponoc serevry na poczatkowych lokacjach sa wspolne ? O co chodzi ? Czy efias jest taki pusty czy cos jest nie tak ??

Gra ma 11 lat, ostatni dodatek był już jakiś czas temu, istnieje płatny boost do end game, ludzie jeśli już lvlują nową postać to stoją w mieście i czekają w kolejce na dungeony.

ja wbiem już 50+ i też widuje puste lokacje. Zmieni sie to na wyższych poziomach ? Bo troche mnie to zraża do wowa ;d

Wybrałeś zły moment na rozpoczęcie przygody. Ja też planuję powrót do gry, też na Defiasa jako NE Druid, ale czekam na patcha 7.3.5. Dlaczego? Ponieważ leveling dostanie reworka. Content będzie się skalował i o wiele przyjemniej będzie się questowało oraz robiło dungi. Na chwilę obecną sprawdzam sobie klasy oraz ten system na PST i wygląda to genialnie. Koniec z outlevelingiem, koniec z godzinnym szukaniem party do dungeonów, ponieważ dzięki skalowaniu nic nie stoi na przeszkodzie, by party składało z ludzi np. 15, 32, 41, 55, 56 lvl. Każdy będzie widział mobki o swoim lvl.

Na 100% po wyjściu patcha sporo ludzi powróci do gry oraz sporo spróbuje nowego systemu levelowania.

wszyscy siedzą na najnowszym dodatku

gra ma 13 lat i połowa graczy WoWa ma juz wszystkie klasy na minimum 100 poziomie. gracze którzy zaczunają niestety muszą się przemęczyć przy levelowaniu z pustymi krainami bo wszystcy siedzą na mapach Broken Shore i ewentualnie w stalicach Stormwind/Orgrimmar przy Auction House

w sormwindzie wcale jakos specjlanie duzo ludzi nie ma :D

w sormwindzie wcale jakos specjlanie duzo ludzi nie ma 

Wlasnie w tej chwili przy AH w Stormwind siedzi okolo 40 graczy

Pamoętaj ze WoW wprowadzil jedyną głupią rzecz jak dla mnie czyli fazowanie

w Twojej fazie moze byc pusto ale np: w mojej moze być pelno graczy

To fazowanie jest najgorsza rzecza jaka mozna bylo wprowadzic bo nie czuc ogromnej ilosci graczy

Plus jest z tego taki ze przy premierze dodatku wszystko dzieki tej fazie startuje idealnie, bez obciązen i lagów

Kiedy wchodzi nowy patch ??

Gdzieś styczeń/luty

Niestety mało ludzi na etapie expienia to norma w wowie niezaleznie od servera.
Najwiecej ludzi jest gdy startuje dodatek albo jakis duzy wazny patch.

patch 7.3.5 wprowadza odswiezone duzo wolniejsze levelowanie.
Pewnie sporo ludzi wpadnie polevelowac.
Zaś Ci ktorzy chca szybko endgame lepiej niech teraz wyexpia postać

Expienie po 7.3.5 bedzie trwac 3x dluzej

ok wbilem prawie 50 i ludzi jest jzu mnostwo cos w ogole ludzie zaczynaja robic postacie chyba boja sie nowego patcha faktycznie :D

ja mam odwrotnie. czekam z robieniem postaci na nowe rasy i exipienie

Jak w tytule gram od 2 dni a widzialem moze z 2 osoby do tej pory mam 30 lvl . Nie widac zadnych ludzi aby ktokolwiek zaczynal gre a ponoc serevry na poczatkowych lokacjach sa wspolne ? O co chodzi ? Czy efias jest taki pusty czy cos jest nie tak ??