WOW - dodatki co i jak

Witam gram w podstawke, sa 2 dodatki

legion i azeroth

Lepiej kupic od razu azeroth zeby walczyć o te najlepsze itemy itd itd czy legion, a potem azeroth?

Poziom wbijać normalnie czy przy zakupie dodatku od razu użyć boosta i bawić sie na 100 albo 110lv`lu?

Jestem początkujący :slight_smile:

Cześć, mylisz się, co do datków, bo aktualnie najnowszym jest Legion. Battle of Azeroth jeszcze nie wyszedł, podobno ma pojawić się we wrześniu tego roku.

Kupując Battlechest, masz od razu wszystkie wersje, oprócz najnowszej. Dlatego teraz, kupując battlechesta, musisz jedynie dokupić Legion, jeżeli chcesz w pełni bawić się w tę grę. Jeżeli poczekasz do wyjścia kolejnego dodatku (Battle of Azeroth), wtedy automatycznie w dniu jego wydania battlechest zostanie wzbogacony o poprzedni dodatek - Legion.

Co do wbijania poziomu, możesz to zrobić na dwa sposoby, pierwszy, który jako, że zaczynasz, polecam i nie widzę innej opcji, to normalne granie i cieszenie się tym, co gra ma do zaoferowania, czyli piękne mapy, ciekawe zadania. Ten boost, zachowaj sobie do czasu, jak wbijesz już jakąś postać samemu i będziesz już wiedzieć co i jak. Ponieważ inaczej możesz zrazić się do tej gry, jeżeli skorzystasz z tego od razu. Oczywiście to Twoja decyzja, zrobisz jak chcesz. Ja jako wieloletni gracz, mogę jedynie podpowiedzieć.

W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.

1lajk