WoW dodatki

Witam! od jakiegoś czasu planuje zakupic dodatek do wow (cataclysm),jednak nurtuje mnie jedno pytanie czy po jego zakupieniu dostanę miesiąc gry czy jest to zakup tylko dodatku a za doładowanie jtrzeba zapłacić oddzielnie.Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam.

Miesiąc darmowej gry dostaje się przy zakupie podstawki (teraz chyba classic i tbc są domyślnie połączone, lecz nie jestem pewien). Za zakupienie kolejnych dodatków nie ma bonusowego czasu, trzaba kupić prepaid'a.

w battlechescie masz WoW Classic, tbc i wotlk oraz 30 dni grania. Potem kupując dodatek np. cataclysm nie dostajesz dodatkowego czasu na grę, tylko musisz go sobie wykupić :)

Ale pamiętaj, że mamy takie coś jak Recrut a Friend (RAF) co daje miesiąc grania za jedyne 15 złotych, tyle że musisz mieć konto battle.net zarejestrowane nie w Polsce, Wielka Brytania, Niemcy, Belgia, prawie wszystko oprócz Polski :D

Pamiętaj też, że system RAF, który jest używany w Polsce nie jest legalny i dużo RAFów zostaje usuniętych przez Blizzard, szukaj takich sprzedawców, którzy dają gwarancję przywrócenia konta po jego zamrożeniu.

Witam! od jakiegoś czasu planuje zakupic dodatek do wow (cataclysm),jednak nurtuje mnie jedno pytanie czy po jego zakupieniu dostanę miesiąc gry czy jest to zakup tylko dodatku a za doładowanie jtrzeba zapłacić oddzielnie.Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam.