Moja postać utknela podczas robienia questow w timewalking campaign, expilem sobie w roznych czasach az wbilem lvl 60, teraz moje orgrimmar wyglada tak jak na zdj, nie widze innych graczy, nie mam wiekszosci npców bo stoja na srodku miasta, nie mam npcow z dragonflight, robilem już questy na dragonflight i nadal sie to nie naprawilo. Ktos wie jak to ogarnac?
WoW Dragonflight postać utknela w timewalking
Wygląda na to, że to jest początek do dodatku legion, musisz przejść kilka questów wprowadzających i powinno się naprawić. Po wejściu do budynku powinna się odpalić cutscenka ze śmiercią Vol’jhina. Jeżeli nic się nie odpala to przed orgrimarem powinien znajdować się Holgar Stormaxe, który daje kolejnego questa do wykonania.
no tyle, ze ja juz zrobilem sporo tych questow i nadal nic
no najwyraźniej nie dokończyłeś wątku z legionu
Chłop jak byk ma po prawej liste questow i glowną kampanie ““Where is Wrathion”” a wchodzi na forum i coś wypisuje o problemach i bugach
No zbugowany wowik, gra do wyjebania, uninstal
Zrób tego questa człowieku i będzie ok
Na budynku przy którym stoisz u góry stoi npc Wrathion. Włączyła Ci się automatycznie kampania na drogonflight. Jeśli możesz latać, to nie ma problemu, bo wzlatujesz do góry i masz npc wrathion