WoW drugie konto

Witam, chciałbym od jakiegoś czasu rozpocząć grę w WoW'a na globalu, jednak nie widzi mi się płacenie 35 zł za miesiąc. ;/ Chciałbym sobie w takim razie, założyć drugie konto battle.net w którym dam sobie kraj zamieszkania Wielka Brytania i walił RAFY. Tu nasuwa się pytanie: czy Blizz może mi za to zablokować moje pierwsze konto? Boję się o nie, ponieważ mam tam np. D3 której wartość w pinionżku nie rośnie na drzewach :)

Nie, Blizzard nie zablokuje Ci drugiego konta, ponieważ nie ma do tego żadnych podstaw, mimo, że będzie to twoje drugie konto. Sam aktualnie posiadam dwa konta, jedno na Polskę, drugie na GB i od ponad 2 lat żadnej blokady nie dostałem :) Blokadę możesz dostać co najwyżej na RAFY, jeżeli coś im się nie spodoba.

Z tym że jak będziesz kupował RAFy od pewnych ludzi na allegro, to taki sprzedawca zawsze po zablokowaniu daje nowego, dlatego patrz po opisach aukcji, gdzie jest gwarancja nowego rafa w razie zablokowania. Poza tym Blizzard nie blokuje już tak często jak kiedyś.

Witam, chciałbym od jakiegoś czasu rozpocząć grę w WoW'a na globalu, jednak nie widzi mi się płacenie 35 zł za miesiąc. ;/ Chciałbym sobie w takim razie, założyć drugie konto battle.net w którym dam sobie kraj zamieszkania Wielka Brytania i walił RAFY. Tu nasuwa się pytanie: czy Blizz może mi za to zablokować moje pierwsze konto? Boję się o nie, ponieważ mam tam np. D3 której wartość w pinionżku nie rośnie na drzewach :)