Widzialrm w saturnie cos na podobienstwo wlasnie wersji kolekcjonerskiej za 50 zl. Chcialem sie was zapytac co w to wchodzi? Czy to sa jakies dodatki czy kompletna gra z jakimis bonusami? Mam zamiar zagrac sobie na Atlantisie ale jak bede bardziej ogarnial to chcialbym przebiesc sie na global i teraz pytanie czy da sie zarabiac na premium i jak?
WoW - Edycja kolekcjonerska?
Musiałbym zobaczyć pudełko na własne oczy - ale z tego co wiem kolekcjonerka samego WOD-a jest warta dużo więcej niż te 50 zł.
Stawiam,że to battle chest 5.0 - zawiera podstawkę,tbc,wotlk,cata i pandy + 30 dni gry,tylko musisz dokupić warlordsów
Od wprowadzenia tokena można za golda kupować czas gry,wystarczy co tydzień czyścić dungi i rajdy z cata i powinno wystarczyć
Jest promocja na bnecie za ponad 80zł możesz zacząć zabawę praktycznie za darmo do czasu legiona jeśli masz czas...
A dokładniej ponad 15k golda miałem na postaci którą wbiłem 100 lvl na rafie. Token kosztuje około 60k expisz szybko 4 postacie - czyścisz nimi raidy a jeśli coś zostanie inwestujesz w garnizon, potem już z górki ;p
Kumplowi prawie się udało uzbierać na 2 postaciach z rozwijaniem garnizonu, profesji i handlu na ah od zera. Jak już się ustatkujesz to uzbieranie golda na token nie stanowi problemu. Co najwyżej jeśli się nie uda lub masz lenia i mało czasu jak ja to kupisz sobie raz prepaida...
Ja proponuje po wbiciu 100lvl od razu ogarniać garnizon. Co jakis czas są misje na 1k golda. Teraz musisz tylko mieć fallowerów z TReasure Hunter, który podwaja gold z misji i proszę, przy dobrych wiatrach można zamiast 1k golda, miec 3 ;>
Mogłeś widzieć edycję kolekcjonerską mist of pandaria. Ja sam kupiłem ek mopa w jednym z tego typu sklepów całkiem niedawno właśnie za 50zł. Co do atlantissa to nie polecam tego priva bo ten serwer przy 2k online ma masakryczne lagi z tego co widziałem po wypowiedziach.
A ja myślę, że kolega widział zwykłego Battlechesta
tak właśnie chodziło mi o battlechesta Opłaca się to kupić jak już?
Ogólnie to zaczynam dopiero więc większość z tego co napisaliście to nie ogarniam
Battlechest jest to tzw. podstawka. Masz w niej dodatki do Mists of Pandaria czyli aktualnie przed ostatniego dodatku. Najnowszym dodatkiem jest Warlords Of Draenor, ale póki nie wbijesz tego 90 poziomu to nie ma co wydawać kasy na ten dodatek.
Widzialrm w saturnie cos na podobienstwo wlasnie wersji kolekcjonerskiej za 50 zl. Chcialem sie was zapytac co w to wchodzi? Czy to sa jakies dodatki czy kompletna gra z jakimis bonusami? Mam zamiar zagrac sobie na Atlantisie ale jak bede bardziej ogarnial to chcialbym przebiesc sie na global i teraz pytanie czy da sie zarabiac na premium i jak?