WoW ekipa

Witam

W grę gram pierwszy raz i jeszcze nie wiele ogarnia, dlatego też szukam ekipy do wspólnej gry, zacząłem gać na servie sunwell, przede wszystkim z racji tego iż jest tam sporo grczy, oczywiście nie ma problemu ze zmianą serwu, jeżeli tylko zaproponowany będzie pod patch 3.3.5a...

Ni i teraz żeby nie zakładać nowego tematu, czy możecie polecić mi jakiś inny serv lepszy, z małymi ratami, i sporą liczą graczy, no i czy macie może jakisś build dla Huntera albo Maga, naturalnie pod PvP/PvE... ^^

Ok Chętni pisać pod tematem, mniej więcej kiedy możemy zacząć grę, i jaki server proonujecię... ^^

Servery:

-ToD

Molten

Co do build,to wystarczy ze wpiszesz sobię w Google"Build dla Huntera 3,3,5",a napewno coś znajdziesz,ale uważam że jak już grasz na Sunwellu,to tam zostań z tego co wiem działa tam ICC,więc jest co robić a napewno nie będziesz miał kolejek jak to jest w przypadku Moltena.

*Za błędy przepraszam post pisany na kolanie w aucie,podczas postoju na Światłach :)

Servery:-ToDMoltenCo do build,to wystarczy ze wpiszesz sobię w Google"Build dla Huntera 3,3,5",a napewno coś znajdziesz,ale uważam że jak już grasz na Sunwellu,to tam zostań z tego co wiem działa tam ICC,więc jest co robić a napewno nie będziesz miał kolejek jak to jest w przypadku Moltena.*Za błędy przepraszam post pisany na kolanie w aucie,podczas postoju na Światłach

Bardzo dziękuję za pomoc... ^^

Molten - kolejki

Sunwell - brak kolejek.

Proponuje na Sunwellu, własnie wczoraj gram z kumplem, Jak chcesz pomocy chodź do nas, mamy kanał ts :P

Molten - kolejkiSunwell - brak kolejek.Proponuje na Sunwellu, własnie wczoraj gram z kumplem, Jak chcesz pomocy chodź do nas, mamy kanał ts

Byłoby super gdybym mógł się do was dołączyć, jak możesz to podaj kanał TS, tu albo na PW... ;D

Molten chore ms(ping=200-400, a nawet mialem over 5k) i dotacje na serverze... A kolejek nie ma na x1. Na x12 sa lekkie.

Sunwell niby przeklamany licznik online i troszke bugow z questami. Ale ma lekkie kolejki po 300 graczy czasami w godzinach 18:00 i dalej.

Sytuacja na sunwellu wyglada tak ze Aliance niby gniecie Horde podczas pvp. A na moltenie nie znam sie.

Na temat reszty raczej nie wypowiem sie bo na sunwellu troszke handel sterowany jest dotacja z Coinow ktore mozna wymienic na exp boost x2 albo na golda lub inne smiecie.

Witam

W grę gram pierwszy raz i jeszcze nie wiele ogarnia, dlatego też szukam ekipy do wspólnej gry, zacząłem gać na servie sunwell, przede wszystkim z racji tego iż jest tam sporo grczy, oczywiście nie ma problemu ze zmianą serwu, jeżeli tylko zaproponowany będzie pod patch 3.3.5a...

Ni i teraz żeby nie zakładać nowego tematu, czy możecie polecić mi jakiś inny serv lepszy, z małymi ratami, i sporą liczą graczy, no i czy macie może jakisś build dla Huntera albo Maga, naturalnie pod PvP/PvE... ^^

Ok Chętni pisać pod tematem, mniej więcej kiedy możemy zacząć grę, i jaki server proonujecię... ^^