WOW <exNostalrius> ::: ALLIANCE ::: <Tajna Kancelaria> rekrutuje :::: na fresh realmie <Zeth'Kur PvP> ::::

Tu pobierzecie klient: link.
Gildię w Hordzie znajdziesz na Elysium bo Zeth'Kur wyszedł dopiero wczoraj i z pewnością będzie tu mniej Polaków, więc jak komuś zależy na raidowaniu w ojczystym języku to Elysium a w innym wypadku to już dowolnie gdzie kto woli grać. Ja gram PvP to mnie to średnio obchodzi, ale wiem że ludzie później narzekają, że nie ma składu na raid i się rozpieprzają po international dlatego takie osoby informuję o Elysium.

Dzięki Daedric. Już pobieram. No ja bym chciał grać tutaj z graczami z forum tyle że nie miałem nigdy styczności z Wowem i nie rozumiem zbytnio o czym tu piszecie. Pogram trochę to może zacznę ogarniać.

Kto tu ma ból d*py? bo jak na razie to ja normalnie piszę, życzyłem powodzenia na nowym realmie a ty się z jadem rzucasz i spinasz nie mam pojęcia nawet o co  Inteligentny też zbyt nie jesteś skoro nie potrafisz zrozumieć, że chodzi mi o liczbę online za rok/dwa+ a nie teraz, ale dalej pieprzysz swoje nie rozumiejąc o czym piszę. Skup się na czytaniu co napisałem zamiast szykować już odpowiedź na miarę gimbusa "płaczesz, boli d*pa", masz jakieś problemy ze sobą czy jak? Ja podaję analogiczną sytuację jaka była na K1 kiedy otworzyli K2. Tutaj tak samo za powiedzmy rok/dwa+ może być na elysium zamiast 11k -&gt; 4k i na nowym zamiast 5k -&gt; 2k i wtedy mogą chcieć to połączyć bo nikt nie chce utrzymywać za swoje tylu realmów myślisz, że jak ty sobie grasz za darmo to oni też nic nie muszą płacić? Ale nawet jakby to połączyli to nic to nie zmienia, więc dalej nie rozumiem z czego robisz taki wielki problem 

Obydwoje wiemy, w jakim celi sie w tym topiku wypowiadasz. Masz swoj topik, tam sie reklamujcie a nie tutaj.

Co? Czekaj czekaj, wczoraj stałem w kolejce ~20 minut (ponad 3k osób było przede mną). osobiście wolę to niż otworzyć AH i nie mieć co kupić z braku wystawiających przedmioty graczy. 

Ja wiem, wiem smutek mnie tez ogarnia. Mamy tylko 7k online Na vanilli, gdzie mapa, ilosc surowcow, itemkow jest kilkakrotnie mniejsza od wotlk, gdzie Na sunwellu bylo pelno ludzi przy 3k online w peak hours. Tutaj gra tez duzo ludzi z NA, wiec w nocy(naszej str czasowej) I tak bedzie olbrzymi online.

Tak, wiadome spadnie z czasem u nas I u was. Zapewne do onlineu podobnego jak Na nostalriusie to jest 8k dla was I 4k dla nas.

Teraz zrozum, ze 8k Na liczniku moze I pieknie wyglada, ale w praktyce to za duzy online. Takiego online nie mialy globalne serwery wowa za czasow vanilli.

ofc dzisiaj jest 2016, serwerownie stoja Na sprzecie nowej generacji co pozwala Na wiekszy cap....

Dodatkowo, Na vanilli nie ma aren. Przeklada sie to Na world pvp, nie ma wielu spotow wiec wiadomo jak to bedzie wygladac.

ofc, ja rowniez polecam kazdemu grac wedlug preferencji, ale to jest topik dla naszego serwera, bumpujcie swoj dla elysium I tyle. Kto co preferuje, ja w wowa nie nollajfie I perspektywa walki o surowce z 11 a potem 8k mnie nie rajcuje. 6-7 a potem 4k to I tak za duzo, ale niech bedzie.

Wedlug mnie po 3-4mc jakby bylo 3k to by bylo idealnie (wiekszosc Na 60 lvlu ) ale wiadomo, ze niestety bedzie wiecej.

--------

Zapraszamy do ally, Ts: Vanilla.net-speak.pl

ew kliknac "o" I szukac Husaria, ktos Na pewno doda/przekieruje.

polecial merge z polska gildia zapraszamy

/w po inva Husarz, Lukasz i innych z

Obydwoje wiemy, w jakim celi sie w tym topiku wypowiadasz. Masz swoj topik, tam sie reklamujcie a nie tutaj.

Wpadłem zagadać i rzuciłem temat by się nie bać grać na nowym bo nawet jakby miało tam brakować ludzi to najwyżej je połączą, to miałem na myśli.

Tamten topic nie był mój ja staram się tylko pomóc nowym i powiększać polską społeczność, to samo robiłem tam do czasu aż gildia go przejęła, z resztą wtedy nie było nawet info, że będzie drugi realm. Jak ktoś pilnie chce grać PvE w full PL to warto żeby wiedział niż później robił reroll. Mnie cieszy, że coraz więcej osób decyduje się samemu spróbować vanilli, nie rozdzielam serwera na realmy, gramy na jednym to powinniśmy sobie pomagać i zachęcać innych do serwera bez względu na to jaki realm wybiorą.

A szczerze też myślałem o nowym, ale już za duży lvl wbiłem. W tym momencie macie idealny online bo Elysium ma za dużo, ale pewnie za kilka miesięcy przynajmniej dla mnie będzie to za mało a z kolei Elysium spadnie do idealnego, ale co kto woli. Ciesz się trochę ci podbijam topic.

Wpadłem zagadać i rzuciłem temat by się nie bać grać na nowym bo nawet jakby miało tam brakować ludzi to najwyżej je połączą, to miałem na myśli. 
Tamten topic nie był mój ja staram się tylko pomóc nowym i powiększać polską społeczność, to samo robiłem tam do czasu aż gildia go przejęła, z resztą wtedy nie było nawet info, że będzie drugi realm. Jak ktoś pilnie chce grać PvE w full PL to warto żeby wiedział niż później robił reroll. Mnie cieszy, że coraz więcej osób decyduje się samemu spróbować vanilli, nie rozdzielam serwera na realmy, gramy na jednym to powinniśmy sobie pomagać i zachęcać innych do serwera bez względu na to jaki realm wybiorą. 

A szczerze też myślałem o nowym, ale już za duży lvl wbiłem. W tym momencie macie idealny online bo Elysium ma za dużo, ale pewnie za kilka miesięcy przynajmniej dla mnie będzie to za mało a z kolei Elysium spadnie do idealnego, ale co kto woli. Ciesz się trochę ci podbijam topic.

:D Ciesze sie, ale drama straszna sie robi z takich rzeczy ;)

Jak dla mnie 4000 online to maks na vanilli i overkill, coz kazdy cos tam preferuje:D

No trochę się robi, źle mnie zrozumiałeś po prostu ;)
Dobrze jakby do was dobili tamci z Ally z Elysium to przynajmniej byłaby jedna większa ekipa w tej frakcji.

No trochę się robi, źle mnie zrozumiałeś po prostu 
Dobrze jakby do was dobili tamci z Ally z Elysium to przynajmniej byłaby jedna większa ekipa w tej frakcji.

Przeszli :) zmergowalismy sie pod ich sztandarem.

po inv

Husarz, Lukasz albo ktokolwiek z

To gdzie wy w końcu gracie na tym Elysium , Zeth kur czy jak

No to sobie pograliśmy? ;D

No to sobie pograliśmy? ;D

serwery chyba są ale całkiem nowe więc można grać

Osobiście uważam że to kwestia 1-3 miesięcy i ten cały elysium zostanie zamknięty

Elysium nie zostanie zamknięty, nie ma takiej opcji. Wykorzystywali Nostalriusa a Nostalrius zmienił front, wiec muszą pozmieniać co nie gra i serwer leci dalej. Po tym widać dobrze, dlaczego Nostalrius rok temu padł - francuziki i wszystko jasne. Nas to nie dotyczy, to dotyczy realmów Nostalrius PvP i Nostalrius PvE, które z resztą nadal będą lecz pod inną nazwą. My gramy na Elysium i Zeth'Kur czyli dwa swieżaki, niezależne od Nostalriusa. Tutaj można sobie sprawdzić status serwera/realmów: https://elysiumstatus.com/

@Ryutaro Jak ktoś chce grać w Alliance to Zeth'Kur a jak w Hordzie to Elysium, na obu w tej chwili jest ekipa.

Gram w na Elysium w Alliance jakby ktoś chciał pograć - Craytenowsky, aktualnie 18 level.

A co do kolejek - 4k graczy to w moim wypadku jakieś 1,5 godziny czekania - kilka partii w innej Titanfallu 2 albo ogarnianie jedzenia/sprzątania/pracy w tym czasie i jest. To i tak o niebo szybciej niż w AA.

Zadne serwery nie zostana zamkniete, ex wlasciciele nostalriusa na 100% dostali po dupci od Blizzarda, a oni byly w kontakcie wiedzil kim sa. Jedyne zmiany sa takie ze nostalriusa tworcy musieli sie odciac publicznie od elysium, zeby nie dostac po dupci. Jedyne co to POSTACIE ktore byly przetransferowane zostana cofniete.

Silnik serwera bedzie copy+c copy+v z "core nostalriusa" na "core asthema" z dopiskiem asthema i tyle :D

ZAPRASZAM DO ALLIANCE do GILDII lub do nas na serwer : tnsguild.pl

Zeth'Kur PvP Realm

po inv kogokolwiek z "ogolny/tajna kancelaria kanalow na TS", ew ing. Lukasz, Husarz lub "o" -> Tajemna Kancelaria i kogo kolwiek online.

Link do serwera:

https://elysium-project.org 

Realm:Zeth'Kur PvP 

Strona konfliktu:

Alliance

Nazwa gildii:

Tajna Kancelaria

Do kogo pisac po inv?
1. Husarz, Lukasz ing

2. "o" -&gt; Tajna Kancelaria i napisac do kogo kolwiek

3. Wejsc bezposrednio na nasz teamspeak (kanaly ogolne lub tajna kancelaria) i lapac kogos po inva

TS3 IP: tnsguild.pl

UPDATE 1 posta

Obecnie 30 osob, dochodzi w niedziele/poniedzialek ostatnie 20 z elysiuma i bedziemy mieli +/- 50 os ;)

wie ktoś może jak naprawić błąd z "authenticating" ?

wie ktoś może jak naprawić błąd z  "authenticating" ?

mozesz kogos na ts zapytaj, adres wyzej.

Bump, obecnie mamy 56 graczy :) Dzisiaj jeszcze bedzie koncowka osob przechodzila z Elysiuma.
Max lvl w gildii 30 :), srednia lvlu 16+ (Mysle ze PON wieczorem zdecydowana wiekszosc bedzie na etapie Pre/Duskwood +++, ale nie jest zapozno zeby zaczac) !!!!!!!!

Serdecznie zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!

Do kogo pisac po inv?
1. Husarz, Lukasz ing

2. "o" -> Tajna Kancelaria i napisac do kogo kolwiek

3. Wejsc bezposrednio na nasz teamspeak (kanaly ogolne lub tajna kancelaria) i lapac kogos po inva

TS3 IP: tnsguild.pl

65 osob i rosnie. Challenge accepted 100 graczy to poniedzialku nast.

65 osob i rosnie. Challenge accepted 100 graczy to poniedzialku nast.

Serwer przechodzi prace techniczne, wstanie ok. 14-17, polecam oficjalnego twittera - https://twitter.com/elysium_dev