WOW <exNostalrius> ::: ALLIANCE ::: <Tajna Kancelaria> rekrutuje :::: na fresh realmie <Zeth'Kur PvP> ::::

Bump, obecnie mamy 70+ graczy  Dzisiaj jeszcze bedzie koncowka osob przechodzila z Elysiuma.
Max lvl w gildii 30 :), srednia lvlu 16+ (Mysle ze PON wieczorem zdecydowana wiekszosc bedzie na etapie Pre/Duskwood +++, ale nie jest zapozno zeby zaczac) !!!!!!!!

Serdecznie zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!

Do kogo pisac po inv?
1. Husarz, Lukasz ing

2. "o" -&gt; Tajna Kancelaria i napisac do kogo kolwiek

3. Wejsc bezposrednio na nasz teamspeak (kanaly ogolne lub tajna kancelaria) i lapac kogos po inva

TS3 IP: tnsguild.pl

up, zapraszamy bezposrednio na tsa

1. TS adres: tnsguild.pl

2. inv w grze -> "O" -> Tajna Kancelaria -> kogokolwiek online poprzez pm lub

3. /w Lukasz, Husarz, Lechu

80+ osob, range lvlowy 20ish-45. Zapraszamy TS3: tnsguild.pl

cos wydaje mi sie ze to byl blad z tym serverem :/ elysium ma 10k+ non stop a tutaj onlne stoi w meijscu a nawet spada czasem .

Nie da się pobrać klienta z ich strony ;/

jak to nie da ? sciagnij przez torrent

na ich stronie żaden nie chce mi działać

Ja wczoraj pobierałem przez torrent i szło z pełną prędkością łącza :)

http://realmstats.net/Census/ZethKur

info o serku, nadal zapraszamy, sporo osob powyzej 30, pare powyzej 40, 1 powyzej 50. Polowa 20-30, pare 10-20.

3900 online :/ spada ciagle

3900 online :/ spada ciagle

w szczycie do 6500. Online zapewne bedzie okolo 4000 za miesiac i to jest idealny online na vanilli.

Zapraszamy :D

offtopik, pierwszy Polski i jeden z niewielu Broken Tooth (top pet :D)

Online na serwerze sie stabilizuje. Bedzie idealny bo 4000 wieczorami pewnie jak poquituja hyper-quiterzy. Takze supcio. Zapraszamy - szczegolnie ludzi z TS i priestow.

Online na serwerze sie stabilizuje. Bedzie idealny bo 4000 wieczorami pewnie jak poquituja hyper-quiterzy. Takze supcio. Zapraszamy - szczegolnie ludzi z TS i priestow.

W holy da się jakoś wyexpić czy raczej trzeba w shadow :D?

wszystko sie da ale chcesz sobie skrocic exp ja mam 44. I 6 dni played, kolega 7.5 I 56(bardziej efektywny).

obczaj Na necie buildy Na vanille, podejrzewam ze w holy expil bys rozdzka?

Znajomy prej w 3d played 40, teraz mysle min 8dni do 60 musisz liczyc

Nie no już mogę expić w shadow co by efektywniej wyexpić postac i pozniej przejsc na holy :P

Nie no już mogę expić w shadow co by efektywniej wyexpić postac i pozniej przejsc na holy 

W sprawie rekrutacji, prosze o odzew do Lukasz, Lehu oraz innych graczy, ja osobiscie przenioslem sie do international guildii, wiec nie moge juz pomoc w tym zakresie.

Gildia cały czas się rozwija. Większość członków ma już ponad 30 levele więc zaczyna wyłaniać się grupa do raidowania. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych !

Link do serwera:

https://elysium-project.org

Realm:
Zeth'Kur PvP

Strona konfliktu:

Alliance

Nazwa gildii:

Tajna Kancelaria

Do kogo pisac po inv?
1. Lukasz, Lehu

2. "o" -> Tajna Kancelaria i napisac do kogo kolwiek

3. Wejsc bezposrednio na nasz teamspeak (kanaly ogolne lub tajna kancelaria) i lapac kogos po inva

TS3 IP: tnsguild.pl