WOW - fajny priv

Hej.

Jaki polecilibyście mi prywatny serwer WOWa?

Wymagania:

-Realm od WoTLK do (maksymalnie, ewentualnie chociaż wolałbym nie) MoP

-Blizzlike

-Exp x1

-Sporo graczy

-Mało bugów

Proszę o niepisanie tekstów typu "global" albo "graj na globalu" bo nie jestem typem człowieka który wytrzymałby w grze tak łatwej i casualowej.

Z góry dziękuję za pomoc.

Casualowy wod zły, ale mop który jest dokładnie taki sam, to już ewentualnie może być. Chciałbym usłyszeć co właściwie Ci przeszkadza w tym casualowym globalu, bo wygląda na to, że w to nie wiesz ale wszyscy tak mówią to tak musi być. Wow aktualnie casualowy to może być podczas expienia i to też nie zawsze bo tylko na początkowych poziomach bo z czasem robi się coraz lepiej, rajdy i dungi stoją na wysokim poziomie, jedynie pvp jest zapomniane. Jest oczywiście garnizon, ale poza zbieraniem zasobów na własne potrzeby i kasy oczywiście nic nie daje, ale co ja tam wiem... :c

Jeżeli chcesz prywatny serwer na wotlku do tego blizzlike z małą ilością bugów, to takowego nie ma, bo serwery prywatne albo są beznadziejne i mają dużo graczy albo są małe ale w miarę dobrze oskryptowane. Większość dużych serwerów ma oskryptowane tylko to co jest ważne na koniec rozgrywki, cała reszta, wcześniejszy koncent etc jest zablokowany i zapomniany

Więc na czym Ci zależy, na serwerze pvp, chcesz robić rajdy. Bo to jest ważne, większość serwerów skupia się na czymś konkretnym, resztę jako tako skryptując co mija się z tym jak rzeczywiście to powinno wyglądać.

Hej.

Jaki polecilibyście mi prywatny serwer WOWa?

Wymagania:

-Realm od WoTLK do (maksymalnie, ewentualnie chociaż wolałbym nie) MoP

-Blizzlike

-Exp x1

-Sporo graczy

-Mało bugów

Proszę o niepisanie tekstów typu "global" albo "graj na globalu" bo nie jestem typem człowieka który wytrzymałby w grze tak łatwej i casualowej.

Z góry dziękuję za pomoc.