WoW - Garnizon

Witam,

ostatnio zakupiłem wow'a z dodatkiem i wykorzystałem boost do 90 lvl ale nie mam pojęcia skąd wziąść garnizon słyszałem że powinienem już go mieć bo jestem w shadowmoon... jak otrzymać garnizon?

Z góry dziękuję za pomoc

O ile tylko robisz linie fabularną to w końcu go wybudujesz. Może jakieś 5/10q po wyjściu z dżungli. Wod ma to do siebie, że wypada zrobić wszystkie dostępne zadania, bo są z tego profity w postaci followerów, czy budowli w konkretnych lokacjach

@Nvminer, true. Wystarczy przechodzić storyline. W pewnym momencie dostajesz garnizon (i nie tylko).

Zrób questy te co masz w quest logu, tego chaina z garnizonem nie da się pominąć.

Dziękuję, zyskałem swój garnizon ... ale niestety nie mam bladego pojęcia co budować i co robisz słyszałem że najpierw warto zrobić ratusz na 3 poziom ... mógłby mi ktoś polecić jakieś budowle na początek co zrobić po prostu ( a ja komuś się by chciało to może jakiś mały plan), z góry dziękuje za pomoc.

Witam,

ostatnio zakupiłem wow'a z dodatkiem i wykorzystałem boost do 90 lvl ale nie mam pojęcia skąd wziąść garnizon słyszałem że powinienem już go mieć bo jestem w shadowmoon... jak otrzymać garnizon?

Z góry dziękuję za pomoc