Witam niedlugo kupuje sobie battlechesta i mam pytanie jak wyglada zbalansowanie klas na 5.1 ciekawi mnie opinia odnosnie warka i huntera? bardzo dziekuje za odpowiedzi z gory
WoW glob
Jak pewnie wiesz to war pod arms wymiata i Hunter BM. Według mnie zagraj jakimś helerem bo nawet bez heilromow da się nim przeżyć. Jeśli nie masz jeszcze konta to możemy razem po RaF-ować i szybko wbijemy 80 lvl ; D ( mam lich king dodatek) A serwer polecam Burning Legion na początek. Jakąfrakcją chcesz grać?
Jak Burning Legion to polecam Hordę, bo Alliance będziecie mieli ciężko na tym serwerze.
Co do huntera to jest w tej wersji w cholerę wyebany , teraz gra się nim łatwiej i ogólnie, POLECAM !
W tej grze już nie ma żadnego balansu, z patchu na patch trzeba zmieniac rotacje i uczyc sie od nowa swoich skili bo co chwile cos mieszaja, jedno naprawiaja drugie psują. Rok gralem na globalu, dokladnie od wczoraj wrocilem na priva z wotlk 3.3.5a
Panu u góry polecam grywać single.Nie ma z gry z balansem!! zawsze coś jest lepsze od czegoś ...Polecam WoW,gdyby nie inne produkcje Blizzarda dalej grałbym w WoW na Globalu;/ a tak (D3).Pozdrawiam
Wiem o tym że zawsze coś jest lepsze, ale od Cata to jest przesada, dlatego jak juz napisalem wróciłem do wotlk gdzie nie ma az tak wielkiej roznicy i jak sie postarasz to z kazdym mozna wygrać.
Grałem na tbc wyszło wotlk był płacz wotlk jest do d*py nie ma balansu. Moi kumple grali na wotlk wyszło cata płacz ,że nie ma balansu, wyszedł MOP i znowu płacz ja ludzi nie rozumiem....
Czego tu nie rozumieć... po prostu jest coraz gorzej hehe
TBC najlepszy ,dlatgo też pożuciłem te Z****** Pandy i wróciłem na HG.
to dziwine, bo widzę, że większość graczy WoWa ocenia bardzo dobrze pandy a wręcz określa się go najlepszym dodatkiem po tbc
Pandy maja lada miejscowke co prawda ze orient ale ma klimat
Witam niedlugo kupuje sobie battlechesta i mam pytanie jak wyglada zbalansowanie klas na 5.1 ciekawi mnie opinia odnosnie warka i huntera? bardzo dziekuje za odpowiedzi z gory