WoW Global Gildia - Outland / Stormscale

Szukam jakiejs polskiej gildii (ewentualnie ekipy, jak by ktos chcial grac od zera), na globalnym servie Outland, lub Stormscale.

Szukam gildii tylko na tych 2 servach, wiec prosze nie spamowac typu "Polecam ci tamten, sramten serv" itp.

Wiem, że ktoś z tego forum gra na Stormscale, ale nie pamiętam nicku:P.

Ja bym z chęcią sobie pograł od nowa z tym, że gram na BL'u.

No ja tez na BL'u gram, a przed chwilą zrobiłem palka na Outlandzie. Jak cos to pisz, zgadamy sie moze jakos :)

Hmm. Jeśli uzbieracie z 6 osób. To dajcie znać zrobię Rogala na servie który wybierzecie ;]

CZekam na info ^^

Robię Rogala

Serv Outland, nick: Artayas

Horda czy Alli?

Podawajcie nicki

A nie jesteście może chętni na bl'a?, chętnie bym zaczął od nowa moim magiem, z takim party można by było sobie dobrze pograć.

Do tego ja mogę robić bosty, wspomóc goldem itp.

Robię RogalaServ Outland, nick: ArtayasHorda czy Alli?Podawajcie nicki

Własnie nie wiem, czy horda, czy alluchy. Jestem raczej za Przymierzem, bo Hordą gram cały czas, i czas na jakąs zmiane. Robie Humana Huntera

A nie jesteście może chętni na bl'a?, chętnie bym zaczął od nowa moim magiem, z takim party można by było sobie dobrze pograć.Do tego ja mogę robić bosty, wspomóc goldem itp.

No ja wlasnie od nowa chciałem zaczac, a na BL'u mam golda, itp. Zreszta, zalezy kto gdzie bedzie chciał grac, jak wiekszosc osob bedzie na BL, to mozna na Legionie pograc.

Na blu mam 3x85 :P pogram chętnie gdzieś gdzie gram od 0 a nie z full heirloom secie i nieskonczonym goldem xD

Ok to humana rogua zrobie

moge grać z wami tylko jaka strona horda/ally??

ok to ja zaczynam juz grac z darkllordem ja jak cos to worgen rogal :D

moge grać z wami tylko jaka strona horda/ally??

Ally

Dobra zdecydowałem się, że zagram z wami fajnie będzie zagrać od nowa, bez niczego:).

Najgorsze jest to,ze będe musiał zdradzić horde:P.

@edit o kurcze widzę, że ten serv nieźle przeludniony jest:)ponad 1k+ w kolejce:P.

xD. DObrze że ally, nigdy nie grałem hordą i nie mam zamiaru :P

Dobra zdecydowałem się, że zagram z wami fajnie będzie zagrać od nowa, bez niczego:).Najgorsze jest to,ze będe musiał zdradzić horde:P.

Też miałem wyrzuty sumienia, że porzucam swojego Taurena, ale już mi przeszło xD Odezwe sie w grze.

kurczaczki jestem 1000 w kolejce :)

szybko schodzi, 5 min temu bylem 700 a juz 210

Angielski serv wiec wieczorami bedzie nasrane ludzi. Zarówno + to jaki i -

a jak się zgadamy??

Dobra panowie, tylko ja zacznę z wami dopiero jutro grać, dzisiaj już nie mam czasu:).

Tylko jak zrobimy dodajemy siebie do RealId żeby można było łatwiej w grze złapać czy normalnie add friend?.

Na pewno was dogonię z levelem gdyby co:).

Nicki napisać mozna by. Artayas moj bedzie.

Najlepsze będzie to, że 4 lata spędziłem w hordzie grając teraz w ally będę odkrywał na nowo gre:), do tego bez heirloomów:D.

Moj nick to Varchlak, bede Humanem. Szkoda ze Cata jeszcze nie mam, popykał bym Worgenem.

Najlepsze będzie to, że 4 lata spędziłem w hordzie grając teraz w ally będę odkrywał na nowo gre:), do tego bez heirloomów:D.

Mam dokładnie to samo, całe życie w Hordzie, jeden jedyny raz tylko Humana kiedys zrobilem, i wbilem 5 LV :P