Szukam jakiejs polskiej gildii (ewentualnie ekipy, jak by ktos chcial grac od zera), na globalnym servie Outland, lub Stormscale.
Szukam gildii tylko na tych 2 servach, wiec prosze nie spamowac typu "Polecam ci tamten, sramten serv" itp.
Szukam jakiejs polskiej gildii (ewentualnie ekipy, jak by ktos chcial grac od zera), na globalnym servie Outland, lub Stormscale.
Szukam gildii tylko na tych 2 servach, wiec prosze nie spamowac typu "Polecam ci tamten, sramten serv" itp.
Wiem, że ktoś z tego forum gra na Stormscale, ale nie pamiętam nicku:P.
Ja bym z chęcią sobie pograł od nowa z tym, że gram na BL'u.
No ja tez na BL'u gram, a przed chwilą zrobiłem palka na Outlandzie. Jak cos to pisz, zgadamy sie moze jakos
Hmm. Jeśli uzbieracie z 6 osób. To dajcie znać zrobię Rogala na servie który wybierzecie ;]
CZekam na info ^^
Robię Rogala
Serv Outland, nick: Artayas
Horda czy Alli?
Podawajcie nicki
A nie jesteście może chętni na bl'a?, chętnie bym zaczął od nowa moim magiem, z takim party można by było sobie dobrze pograć.
Do tego ja mogę robić bosty, wspomóc goldem itp.
Robię RogalaServ Outland, nick: ArtayasHorda czy Alli?Podawajcie nicki
Własnie nie wiem, czy horda, czy alluchy. Jestem raczej za Przymierzem, bo Hordą gram cały czas, i czas na jakąs zmiane. Robie Humana Huntera
A nie jesteście może chętni na bl'a?, chętnie bym zaczął od nowa moim magiem, z takim party można by było sobie dobrze pograć.Do tego ja mogę robić bosty, wspomóc goldem itp.
No ja wlasnie od nowa chciałem zaczac, a na BL'u mam golda, itp. Zreszta, zalezy kto gdzie bedzie chciał grac, jak wiekszosc osob bedzie na BL, to mozna na Legionie pograc.
Na blu mam 3x85 pogram chętnie gdzieś gdzie gram od 0 a nie z full heirloom secie i nieskonczonym goldem xD
Ok to humana rogua zrobie
moge grać z wami tylko jaka strona horda/ally??
ok to ja zaczynam juz grac z darkllordem ja jak cos to worgen rogal
moge grać z wami tylko jaka strona horda/ally??
Ally
Dobra zdecydowałem się, że zagram z wami fajnie będzie zagrać od nowa, bez niczego:).
Najgorsze jest to,ze będe musiał zdradzić horde:P.
@edit o kurcze widzę, że ten serv nieźle przeludniony jest:)ponad 1k+ w kolejce:P.
xD. DObrze że ally, nigdy nie grałem hordą i nie mam zamiaru
Dobra zdecydowałem się, że zagram z wami fajnie będzie zagrać od nowa, bez niczego:).Najgorsze jest to,ze będe musiał zdradzić horde:P.
Też miałem wyrzuty sumienia, że porzucam swojego Taurena, ale już mi przeszło xD Odezwe sie w grze.
kurczaczki jestem 1000 w kolejce
szybko schodzi, 5 min temu bylem 700 a juz 210
Angielski serv wiec wieczorami bedzie nasrane ludzi. Zarówno + to jaki i -
a jak się zgadamy??
Dobra panowie, tylko ja zacznę z wami dopiero jutro grać, dzisiaj już nie mam czasu:).
Tylko jak zrobimy dodajemy siebie do RealId żeby można było łatwiej w grze złapać czy normalnie add friend?.
Na pewno was dogonię z levelem gdyby co:).
Nicki napisać mozna by. Artayas moj bedzie.
Najlepsze będzie to, że 4 lata spędziłem w hordzie grając teraz w ally będę odkrywał na nowo gre:), do tego bez heirloomów:D.
Moj nick to Varchlak, bede Humanem. Szkoda ze Cata jeszcze nie mam, popykał bym Worgenem.
Najlepsze będzie to, że 4 lata spędziłem w hordzie grając teraz w ally będę odkrywał na nowo gre:), do tego bez heirloomów:D.
Mam dokładnie to samo, całe życie w Hordzie, jeden jedyny raz tylko Humana kiedys zrobilem, i wbilem 5 LV