WOW - Global, który serwer

Witam, mam zamiar wrócić do gry. Chciałbym dowiedzieć się, które serwery oprócz Burning Legion posiadają sporą liczbę graczy polskiego pochodzenia. Burning Legion ze względu na niski poziom odpada.

Jeżeli ktoś chciałby również ponownie rozpocząć swoją przygodę, to proszę o kontakt. Kupuję wpierw Classic+TBC+darmowe 30dni gry za 24,90 na keye.pl . Jest jedno ograniczenie, szukam kogoś do porządnej rozgrywki, czyli wiek 20+ wymagany.

Co do głównego wątku, poszukuję serwera ze sporą liczbą rodaków. Słyszałem, iż dobry jest Outland, lecz wolę poczekać na polecenie jakiegoś.

Graj na Outlandzie. Grałem, ale ekipa sie rozpadła, bo ludzie mieli "lagi", chociaż ja sam chyba ani razu nie miałem Pingu większego niż 100 (a mam neta w TP). Pełno jest polskich gildii, i polskich playerów. Co prawda mniej, niz na BL'u, ale akurat dla mnie to plus, bo lubie polskie towarzystwo, ale w nie tak dużej ilości, jak na Burningu.

Ps. Sam będę za jakiś czas tam grał, ale narazie nie przedłużam abonamentu bo mam zamiar sprawdzić Aion'a, a żal by mi się czas marnował.

Gram na Outland w Alliance, w razie chęci komunikacji dodawać w grze: Bumetro

Ping oraz lagi na tym serwerze występują chyba. Mój internet działa prawidłowo, ping mam 100 tam oraz lagi przy NPC itp.

ja również mogę zagrać :) wczoraj zainstalowałem grę, mimo iż kupiłem ją kilka miesięcy temu w promocji ;)

Witam, mam zamiar wrócić do gry. Chciałbym dowiedzieć się, które serwery oprócz Burning Legion posiadają sporą liczbę graczy polskiego pochodzenia. Burning Legion ze względu na niski poziom odpada.

Jeżeli ktoś chciałby również ponownie rozpocząć swoją przygodę, to proszę o kontakt. Kupuję wpierw Classic+TBC+darmowe 30dni gry za 24,90 na keye.pl . Jest jedno ograniczenie, szukam kogoś do porządnej rozgrywki, czyli wiek 20+ wymagany.

Co do głównego wątku, poszukuję serwera ze sporą liczbą rodaków. Słyszałem, iż dobry jest Outland, lecz wolę poczekać na polecenie jakiegoś.