Gracze z Kazzaka są postrzegani przez innych jako dobrzy kompani do raidów - są zgrani, dobrze też gra się z nimi dungi.
+ to ze Kazzak postrzegany jest jako ruski server =p
ng BG wole grac przeciwko nim niz z nimi (najczesciej idzie easy win)
Gracze z Kazzaka są postrzegani przez innych jako dobrzy kompani do raidów - są zgrani, dobrze też gra się z nimi dungi.
+ to ze Kazzak postrzegany jest jako ruski server =p
ng BG wole grac przeciwko nim niz z nimi (najczesciej idzie easy win)
Wybrałem Twisting Nether ze względu ze gra tam mój Kumpel i polecał Dzieki za wszelka pomoc !
Ta jeśli nie chcesz grac z polakami to Twisting Nether najlepszy.
Ruscy na bg alby mega wymiatają , albo wybitnie posysają. Zawsze miałem 50% na 50% z nimi, bo naprawdę jak trafiły się ogarnięci przeciwnicy , to nic nie szło ugrać.
dobry wybor
Witam.
Na wstępie przepraszam za drobny odkop, lecz zawsze uważam, że lepiej odkopać, niż zakładać nowy watek (oszczędność na bazie danych :P), zwłaszcza, że na temat.
Otóż @Quaku polecił dla Ally 3 serwery PvE - Ravencrest, Silvermoon, Frostmane. Jako, że z Globalem nie miałem jeszcze do czynienia zbyt wiele, to czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat tych serwerów? Z tego co mi mówi realmpop (a.k.a. z punktu statystycznego) niemal niczym się nie różnią, poza ustawieniami PvP/PvE, oczywiście.
Pozdrawiam,
Mark00s.
Bo one sie nie beda roznic. Zależy jak chcesz grac. Pve polecam Silvermon pvp Raven'a jeśli chodzi o alliance. Jeśli Zależy Ci na polskich gildiqch sprawdz sobie czy sa jakieś aktywne jeśli nie to jak tam uwazasz. Jak chcesz zabawy pvp przy questach serv pvp jak nie to serv pve (a pvp wtedy na Bg ashram albo arenki itp)
Odkopuję, bo nie chce mi się zakładać takiego samego tematu.
Kiedyś dawno temu kupiłam BC, ale dużo nie pograłam, bo jakoś gra mi nie podpasowała. Teraz chcę zacząć grę od 0 i byłabym wdzięczna za podpowiedź, jakiego serwera szukać.
Czego szukam:
- anglojęzyczne community
- spora ilość graczy w godzinach nocnych - 0.00 - 3.00
- stosunek horda/ally w okolicach 50:50
- interesuje mnie casualowa gra - jakaś eksploracja, jakieś questy, trochę dungów.
- gram głównie PvE, ale może się przekonam do PvP
- innych levelujących graczy
Na czym mi NIE zależy:
- dużo rodaków
- szybki zarobek na tokena
- pęd za najlepszymi itemkami/statami
- spędzanie w grze jak najwięcej czasu (gra ma być tylko odskocznią od FFXIV)
- nie chcę prywatnego serwera (ale to chyba jasne)
Z góry dziękuję za pomoc.
Polecam serdecznie serwer Maghteridon. Po stronie Ally są 2 polskojęzyczne gildi. Populacja jest medium jednak po dodatku sie to zmieni. Na premierze WoD przez kilka tygodni byly kolejki na Maghteridonie. Co do graczy wieczornych przypuszczam, ze trafisz takowych w godzinach 23-2 w nocy na tym realmie. Sam gram o podobnych godzinach. Populacja na serwerze z delikatna przewaga Hordy. jednak są to niskie %. Postaci z 100 poziomami około 300k po obu stronach konfliktu wg strony reamlpop.
Sam miałem grac w WoWa na BL na nowym dodatku, jednak zdecydowałem się pozostać przy rogue i druidzie na Maghteridonie.
Witam
Zaczynam znowu grac w WoWa i aktualnie mam 90lvl Rogue na Burining Legion i boost na 90lvl który mogę wykorzystać jednak chce zaczynać od nowa i chciałem spytać gdzie aktualnie najlepiej zacząć żeby była duza populacja ? Horda a gram bardziej PvE. W sumie nie ma różnicy czy polaków dużo czy nie, angielski mam opanowany.