Siema ludzie mam pytanie. da rade w wowa grac bez kupowania pudełkowych wersji??
Chodzi o to ze chce grac na globalu kupujac jakiegos keya i poprostu go doładowywac.
czy jest taka mozliwosc i ile by mnie kosztował miesieczny abonament??
Siema ludzie mam pytanie. da rade w wowa grac bez kupowania pudełkowych wersji??
Chodzi o to ze chce grac na globalu kupujac jakiegos keya i poprostu go doładowywac.
teak, można np. kupić konto na allegro, której jest podniesione do Cata, jeśli takie konto jest rejestrowane na np. UK lub Niemcy to do 20 zł za miesiąc, jeśli na Polskę koło 35-40 zł na miesiąc.
a nieda sie tak ze ja zrobie sobie konto w niemczech pogram tam do 20 lvla na trialu a potem poprostu doładuje konto??
czy tak sie nieda ??
da sie tak Pawliku da sie, wystarczyło mnie na skypie się zapytać
OK zrobiłem konto na gattlenet na Niemcy.
Gdzie moge kupowac te keye prepaid??
na ebay??
Na Allegro. Nie polecam tego jednak, no ale można oszczędzić. TBC kupujesz na keye.pl za 2 dychy jak jeszcze nie masz.
Na start najbardziej polecam - http://allegro.pl/cataclysm-80-lvl-pet-mega-okazja-w-5-minut-i2594140700.html
a wowa moge sobie z torrentow pobrac tak??
Downloaderem ci sie to pobierze
jakos bardziej lubie pobierac torrentami juz sie zasysa
a i jeszcze zapytam. da sie tak ze do 70 lvle bede płacił te 20zł za tbc??
TBC jest teraz dołączone do podstawki.
Kupujesz keya od classica i od razu masz TBC + 30 dni gry.
czyli do 70 lvla moge sobie placic jak za tbc tak??
nie jeżeli skończy Ci się to 30dni gry z TBC a ty nie będziesz miał tego 70np to musisz kupić normlanego prepaida za te 60-70zl. zreszta na Cata wbicie 70 to kwestia 2-3 dni
nie jeżeli skończy Ci się to 30dni gry z TBC a ty nie będziesz miał tego 70np to musisz kupić normlanego prepaida za te 60-70zl. zreszta na Cata wbicie 70 to kwestia 2-3 dni
No chyba jak siedzisz 12/h i bez chwili przerwy bijesz tylko i wyłącznie level.
ok zalużmy ze wbiłem juz ten 20 lvl na trialu. I gdzie teraz i za ile mam doładowac konto aby grac bez przeszkod??
Mam konto zarejestrowane na Niemcy.
Znalazłem cos takiego. czy tym bede mogł normalnie bez przeszkod grac na cata narazie??
http://allegro.pl/cataclysm-cdkey-world-of-warcraft-wow-klucz-24h-7-i2587290223.html