WoW Global

Witam

Kupiłem jakiś czas temu Battlechest kiedy był na promocji dostałem tam te 30 dni za darmo pograłem trochę chciałem teraz wrócić ale wchodząc na konto nie mam w ogóle mojej postaci na koncie, pokazuje że mam konto starter a w sklepie do kupienia Battlechest.

nie wiem czy po jakimś czasie dostęp znika czy jak, jestem kompletnie zielony w tych sprawach jak by ktoś mógł cokolwiek powiedzieć czy jeśli teraz dokupię prepaida czy bd mógł go użyć ?

W historii transakcji w ogóle nic nie ma jak bym nigdy nic nie kupował :/

Sa dwie wersje wydarzen :

a ) pomyliles konta battle.net (nwm, miales kiedys jakis inny mail moze, albo sprzedales/wymieniles konto, ktos zmienil maila, teraz sb przypomniales i probowales z 4 maile, az jeden wszedl i to akurat z konta gdzie nic nie miales/miales hs np)

b ) blizzard jak to blizzard odwalil kolejna genialna akcje walki z swoimi urojeniami, jak swego czasu w hotsie co przysylali na maila informacje o banie (co z tego ze nie grales na koncie z pare miesiecy... ba, nawet nie musiales sie logowac)

Jest tez opcja numer trzy. Masz dwa konta WoW'a na jednym BN, jedno to trial a drugie z BC. Po prostu włączyłeś grę ze złym kontem.

35f5335535b5f041a8e2d28ffc6fdd8b.png

Witam

Kupiłem jakiś czas temu Battlechest kiedy był na promocji dostałem tam te 30 dni za darmo pograłem trochę chciałem teraz wrócić ale wchodząc na konto nie mam w ogóle mojej postaci na koncie, pokazuje że mam konto starter a w sklepie do kupienia Battlechest.

nie wiem czy po jakimś czasie dostęp znika czy jak, jestem kompletnie zielony w tych sprawach jak by ktoś mógł cokolwiek powiedzieć czy jeśli teraz dokupię prepaida czy bd mógł go użyć ?

W historii transakcji w ogóle nic nie ma jak bym nigdy nic nie kupował :/